Terug

Deel deze pagina:

Woensdagochtendtraining te Norg

Door Redactie 1 reactie

Voor het eerst hadden we van Boerenmacht eens tijd om te gaan kijken bij een training (in Norg) van FC Groningen. Deze week trainen de mannen op de velden van VV Gomos. De club belegt hier een trainingskamp op prachtige mooie velden en tijdens dit trainingskamp verblijft men in Hotel Karstens in Norg.

Een voltallige selectie tradt vanmorgen aan voor een 2 uur durende training. Ajdun Hrustic werkte niet de gehele training af, net als Mimoun Mahi en Sergio Padt. De laatste 2 gingen eerder naar binnen en Hrustic ging tussentijd wat lopen voor zichzelf alvorens hij halverwege het partijspel Mahi ging vervangen.

Tijdens die partijspel werd er gespeeld met de volgende basisteams:
                                     Jan Hoekstra
Deyovaisio Zeefuik, Mike te Wierik, Samir Memisevic, Django Warmerdam
                    Tom van de Looi, Jesper Drost, Michael Breij
                      Ritsu Doan, Matteo Cassiera, Mimoun Mahi (later dus Ajdin Hrustic)

                    Sergio Padt (later Kevin Begois)
Tim Riskman, Marijn Ploem, Lars Kramer, Amir Absalem
           Ludovit Reis, Gerald Postma, Ruben Jenssen
         Uriel Antuna, Tom van Weert, Mendes Moreira

Vele vragen kwamen er voor Mike te Wierik en dat ging natuurlijk over de geruchten of hij naar FC Twente zou gaan en zijn antwoord was duidelijk, NEE, "ga toch niet een niveau lager spelen"

Nadat men eerst een parcours ging afwerken, uitgezet door de inspanningsfysiologen, ging men veel met de bal trainen. Dan deed trainer Danny Buijs een stuk training en dan was het weer Hennie Spijkerman of Peter Hoekstra en Sander van Gessel die de honneurs waarnamen. Je kon duidelijk zien dat de verstandhouding binnen de technische staf prima verliep. 

FOX Sports was ook aanwezig om reportages te maken en vanavond is daar al iets van te zien, want Aletha Leidelmeijer sprak met Danny Buijs, Achmed Mendes Moreira en met Matteo Cassiera. Opmerkelijk moment was dat Ron Jans ineens de microfoon pakte en Aletha ging interviewen en dat ging beide prima af.

Vrijdag a.s. oefent de FC in Norg om half 7 tegen het Duitse SV Meppen, een niet te onderschatten tegenstander want de Duitsers wonnen gisteren met 5-2 van PEC Zwolle en afgelopen weekend won het van Heracles.

Hierbij een fotoreportage van de training.

Reacties:
FC LICHTBOEI12-07-2018 om 18:04

Op zowel de Facebook als Twitter pagina van FCG Radio is een staat een waarop je kunt zien dat Julian Chabot samen met TD Ron Jans en zijn zaakwaarnemer(s) naar het Martini Ziekenhuis loopt. Dan kun je ervan uitgaan dat hij vandaag is gekeurd door FC Groningen en dat zijn komst vanavond of morgen wereldkundig wordt gemaakt !!!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!