Terug

Deel deze pagina:

Kon Veel Minder S01E22: weer 3 punten, weer onterecht

Door Kon Veel Minder de Podcast 9 reacties

Weer gewonnen, weer onterecht! Mo El Hankouri was de verlosser die Vitesse de nederlaag bracht. We praten er over met Yorin Schrader, Vitessenaar en Twitter-fenomeen.

Dankwoorden:
- Omroep OOG voor de faciliteiten
- Free Westerhoff voor de intromuziek

Contact:
konveelminder@gmail.com
Twitter: @KVMdePod
Facebook & Instagram: @konveelminder

Volg ons ook op Twitter:
Thijs Faber: @Thijs_Faber
Maarten Siepel: @Maarten_Siepel
Wouter Holsappel: @Holsappel

Reacties:
Martijn 13-02-2019 om 05:45

ik vind de titel niet helemaal kloppen. Groningen speelde om te winnen en vitesse speelde een groot deel van de wedstrijd voornamelijk op de counter.

het is altijd lastig om te spelen tegen een defensief ingestelde tegenstander, desondanks is Groningen wel blijven knokken tot het eind met in mijn ogen een terechte overwinning in de laatste minuut, ja vitesse heeft meerdere kansen gehad maar die had groningen ook en net een paar schoten op doel meer dan vitesse. met 1 extra doelpunt tot gevolg waarmee het hele stadion ontplofte.

de titel moet luiden. Weer 3 punten, en terecht!

brummie13-02-2019 om 10:54

Ben het met Martijn eens, FC zette nog aan op het eind, Vitesse was tevreden met een punt. 

opa13-02-2019 om 11:23

het glas was bij jullie half leeg

Groentje13-02-2019 om 12:03

Vind de titel inderdaad erg negatief... 

verder goede podcast, al wordt ook daar de toon ook wat negatiever. 

Thijs_Faber13-02-2019 om 16:15

Wij maken ons geen illusies, het spel was gewoon heel slecht zondag, van beide kanten. De wedstrijd verdiende in mijn ogen geen winnaar. Dat wordt ook toegelicht in de podcast. 

campesino13-02-2019 om 12:23

De 3 punten waren onterecht, daarentegen verdienden we tegen emmen de 3 punten wel. Als je alleen naar de punten kijkt, is het na de winterstop prima  9 uit 4 wedstrijden. Het spel is echter diep triest en je hebt niet iedere week hetzelfde geluk als tegen willem II en vitesse. De inzet is prima, maar met deze spelers zou je veel beter moeten kunnen spelen, maar vooral aanvallend is er geen lijn in te ontdekken. Hopelijk geven deze overwinningen vertrouwen, raken de nieuwelingen beter ingespeeld, blijft mahi en gaan we nog een leuk einde van het seizoen beleven. De ingredienten zijn daar, het is aan buijs er een zwingerder geheel van te maken

Nogutsnoglory114-02-2019 om 16:23

Helemaal met je eens , kon het niet beter verwoorden. Hopelijk raakt het team snel ingespeeld al heb ik daar wel mijn bedenkingen in. Vind dat metname voor de winterstop ( wel met een minder kwalitatief elftal ) er totaal geen vaste spelpatronen en automatismen te zien waren. Hele simpele dingen die vaak fout gaan. Daar is nog veel winst te behalen. Met een beweeglijk spitsen duo Mahi en Sierhuis en Doan daarachter als nr 10 ( en niet als rechtermiddenvelder ) zie ik het helemaal zitten en eindigen we gewoon in het linkerrijtje 

Heinrich13-02-2019 om 13:09

Soms win je onverdiend. Wanneer ik denk aan Willem II thuis dit jaar. Onverdiend verloren. Wil zondag best onverdiend winnen van Feyenoord. Sterker. Ik wil wel 34 x onverdiend winnen.

Overdegrens13-02-2019 om 21:08

Ben ik helemaal mee eens Heinrich. Laten we eerst maar zien dat we uit de gevarenzone komen en dan zien we wel weer.  Ik kom regelmatig bij wedstrijden in duitsland(2e en 3e Bundesliga) het voetbal is vaak niet om aan te zien maar het resultaat is heilig. Veel strijd en passie en dat wordt gewaardeerd. Kijk maar naar de toeschouwers aantallen daar kan menig eredivisieclub jaloers op zijn.

Cantona14-02-2019 om 11:14

Op een of ander manier was Vittess voetballend beter dan onze fc en dat wij er dan met de punten vandoor gingen dat boeit me niets.

Het was niet echt hartverwarmend voetbal van beide zijden maar wat mij wel opviel was het keiharde werken van spelers als Handwerker die maar bleef gaan , Sierhuis die tot op het laatst heel veel vuile meters maakte , Padt die eens gewoon zonder fratsen z'n werk deed natuurlijk Reis , die met keihard werken en goed voetbal weer eens duidelijk liet zien dat hij gewoon een basisplek verdient.

Ook van de Looi viel weer goed in, sober gespeeld ,keihard werkend en hij maakte een belangrijke sliding ter voorbereiding op het tweede doelpunt.

Dus ondanks het niet al te spetterend voetbal heb ik toch een aantal lichtpuntjes gezien en kon ik eindelijk weer met een lekker gevoel Studio Sport kijken

 

Pietjepal14-02-2019 om 23:44

Zoals RTV podcast spreker Martin  Drent al aankondigde: gedonder in bestuur. De eerste is opgestapt.

Reacties zijn uitgeschakeld