Terug

Deel deze pagina:

Veelgestelde vragen

Door 0 reacties

Aangezien we regelmatig vragen krijgen over deze website hebben we hieronder de meest gestelde vragen beschreven. Mocht je echter nog een vraag hebben die hier niet is vermeldt, maak dan gebruik van het contactformulier, we zullen je vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

1. Is deze site officieel?
Boerenmacht.nl is geen officiële site, we zijn een fansite over FC Groningen die de supporter/bezoeker zoveel mogelijk informatie over zijn of haar club wil voorschotelen. Het nieuws kan variëren van een transfer tot uitbreiding Euroborg en van jeugdverslagen tot supporterszaken. Kortom wij van Boerenmacht brengen u een breed nieuws assortiment zodat u op de hoogte blijft over het wel een wee van uw club. Boerenmacht.nl is een onafhankelijke niet commercieel ingestelde website.

2. Wat moet ik doen als ik een tip voor jullie heb?
Tips zijn natuurlijk altijd welkom. Wij doen er alles aan om de site voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Via het menuitem Tip de redactie kun je tips doorgeven, dan kijken wij op onze beurt of we de tips kunnen gebruiken.

3. Kan ik ook meehelpen aan de website?
Wij kunnen altijd mensen gebruiken dus mocht je zin hebben om mee te helpen aan Boerenmacht.nl, neem dan snel contact met ons op. Of je nu wallpapers en avatars kunt maken of juist hele goede artikelen kunt schrijven, alles is welkom. Kortom, denk jij op welke manier dan ook van waarde te kunnen zijn voor onze site, laat van je horen en maak deel uit van ons team!

4. Ik wil linken naar jullie site, mag dat?
Je mag altijd linken naar Boerenmacht.nl, maar meld dit even aan het webteam. Wij weten dan dat er gelinkt wordt naar onze site en eventueel zullen wij een link terug plaatsen.

5. Mag mijn site linkpartner worden van Boerenmacht.nl?
Ja, uw link komt dan bij de links te staan in de bijpassende categorie. Ook is het mogelijk om een banner op het home gedeelte van de site te krijgen. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier.

6. Ik heb problemen met de lay-out, wat kan ik hieraan doen?
De kans dat onze site niet goed wordt weergegeven is momenteel erg groot. Dit komt door problemen met Joomla!, waarmee de site is gemaakt. Het ligt dus niet aan je computer of browser als de site niet goed wordt geladen. Om de lay-out helemaal kloppend te krijgen dien je de pagina een aantal keren te verversen, daarna moet elke pagina in één keer goed geladen worden, zolang je de site niet tussentijds sluit. We zijn erg druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe lay-out.


Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!