Terug

Deel deze pagina:

MATCHDAY FC VOLENDAM - FC GRONINGEN / LAAT ONS WEER EENS JUICHEN!

Door Redactie 98 reacties

Donkere wolken boven FC Groningen, dat sinds de laatste speelronde de rode lantaarn bij zich draagt. Met de thuisnederlaag van afgelopen donderdagavond tegen SC Cambuur zijn kostbare punten blijven liggen. Punten die zo broodnodig zijn om weg te komen uit de gevarenzone. Wat doet dit met het team en de TS? Is er onderling nog voldoende vertrouwen en geloof in eigen kunnen, om deze negatieve spiraal te doorbreken? 

Voor zover ons bekend zijn de volgende spelers niet inzetbaar: Valente, Duarte, Sverko, Musampa en Abraham. Nieuwkomer Matej Chalus kan 45 minuten spelen, trainer Dennis Van Der Ree hoopt dat de Tsjech wat langer mee kan doen. 

Volendam lijkt zijn draai gevonden te hebben. Het won twee van de vier wedstrijden en speelde afgelopen weekend zelfs gelijk in Amsterdam. Op 8 januari werd zelfs Cambuur opzij gezet in eigen huis met 0-3. Waar moet de FC vertrouwen uit putten? Wat ons betreft uit de onvoorwaardelijke steun van de 400 meereizende FC Supporters.

Opstelling FC Volendam: Stankovic, Plat, Mbuyamba, Flint, Murkin, Mirani, Eiting, da Silva, Twigt, Mühren, Oristanio        

Opstelling FC Groningen: Verrips, Van Gelderen, Blokzijl, Chalus, Sörensen, Määttä, Oratmangoen, Suslov, Lundqvist, Hove, Pepi

Met nog zestien wedstrijden te gaan zal hiervan zeker de helft moeten worden gewonnen om ook het volgende seizoen weer uit te mogen komen op het hoogste niveau. Wat ons betreft, de hoogste tijd om daar vanaf vandaag mee te beginnen.

LAAT ONS WEER EENS JUICHEN!

COME ON FC!   

Reacties:
Nevland29-01-2023 om 07:14

Chalus die maar 45 minuten of iets meer kan spelen? Vreemd. Hoop op minimaal 1 punt maar moeten 3 worden. Vitesse gewonnen.Staat al op 19.punten. Blijven er op dit moment nog 4 ploegen.over voor degradatie. En nog  3 dagen te gaan!

Fc arie29-01-2023 om 07:50

Nog 3 dagen hopen op een speler die weet welk doel van de tegenstander is, en die weet dat we in groen/wit spelen

appie happie29-01-2023 om 08:10

Zorgen dat we 15 de worden

25 % kans..ik zie ons nl geen 22 punten meer halen.dan moeten we 7 van de 16 winnen en 1 x gelijk spelen.Gaat niet gebeuren.

Zal tussen Cambuur,Volendam,Emmen en ons gaan.

Wel als en niks meer bijkomt zie ik het verder somber in.

Gister was ik nog positief na een nachtje slapen is dat weg.

Ik ga vanmiddag klussen,kan de spanning niet aan.

Veel plezier iedereen,niet ironisch bedoeld.

 

 

Groen hart29-01-2023 om 08:31

Ik snap je Appie ! Weer verlies dan vrees ik het ergste .

MFEgrunn29-01-2023 om 08:36

Vrees 3-0 voor Volendam, nog nooit zo'n FC gezien.

 

Hoop dat ik ongelijk heb, wellicht is die nieuwe CV een waanzinnige topspeler alla Van Dijk! Nog 3 dagen voor extra versterkingen. 

grunn196729-01-2023 om 08:59

Degradatie lijkt een feit.

Ik hoop dat de contracten vd spelers wel zo contractueel zijn vastgelegd dat we de spelers zo weg kunnen sturen, want er zit me partijtje shit tussen.

Datzelfde geldt voor Fluderus, bij degradatie geen afkoopsom, dus lekker laten zitten tot eind vh seizoen en dam oprotten.

Marco29-01-2023 om 09:07

Voetbal om te winnen:

 

Oratmangoen.       Pepi.              Kruger

Sjer.                         Hove.             Suslov

Maatta     Sorenson. Balker.        Te Wierik 

                                Verrips 

BROMBEER29-01-2023 om 09:08

Twas nix tisnix tworftnix , uithuilen,  grote schoonmaak en lekker fris opnieuw beginnen..

Want je legt je lot in handen van een vreemdelingenlegioen zonder enig gevoel bij het groen wit van onze fcg, en wat gebeurt er als pepi onverhoopt geblesseerd raakt,  juist dan hebben nog een groter probleem en wat doen we dan , nog een centrale verdediger halen. 

Deze trainer coach als een slappe zak en laat zijn team met poep i. De broek voetballen,  kan nooit wat worden 

b.raatjes196629-01-2023 om 09:29

Daar ben ik niet mee eens deze trainer is best wel goed alleen de spelers moeten nu eens gaan presenteren dat is het probleem 

BROMBEER29-01-2023 om 09:47

Doe normaal  raatjes,  hij straalt toch helemaal nix uit...

Hoe moet zo'n man nu passie,  beleving en strijd op zo'n groep overbrengen,  kan net zo goed mijn opa van 90 er  neer zetten, deze groep gaat never  nooit niet door het vuur  voor deze trainer en direcie!!

Holwierde29-01-2023 om 09:43

Weg met deze trainer ,Ze moeten gewoon die Fred Grim ophalen ,ik zie geen enkele vooruitgang met deze trainer die er nu zit.

Marco29-01-2023 om 09:46

Bij passende naam van de scheidsrechter: Van den kerkhof.

Is idd kerkhof voetbal wat we spelen.

 

hermank196929-01-2023 om 09:53

Er wordt een enorme druk op deze trainer gelegt en dat is onterecht. Hij steekt zijn onervaren nek uit omdat niemand anders het wil doen dus graag meer empathie. Ben ik blij met de keuzes die hij doet, nee, want een oorlog win je niet zonder een strateeg. We moeten het helaas doen met de pionnen die er nu staan en dat gaat niet veranderen! Of deze trainer goed of slecht is kun je dus niet over oordelen 

Marco29-01-2023 om 10:00

Druk is terecht. 4× achter elkaar verloren.

Trainer heeft zelf ja gezegd.

Met Wormuth stonden we niet onderaan. 

Drukt met zijn voorkeur voor 5-3-2 een groot stempel op speelwijze en aankoopbeleid MJF. 

hermank196929-01-2023 om 10:54

Druk mag in jouw ogen terecht zijn maar ook van een onervaren iemand die het beste met de Fc voor heeft in deze situatie? Dat hij verkeerde keuzes maakt hoort bij dit proces en we weten dat die tijd er niet is. Dus denk dat we achter hem moeten staan ondanks die onwetendheid in het maken van de juiste keuze want wat is de juiste keuze met dit materiaal? En om nu weer te praten over met Wormuth hadden we niet laatste gestaan vind ik slap gelul want iedereen wilde hem weg!

Metworst29-01-2023 om 10:21

2-0 vandaag, elk punt wat meegenomen wordt is een verrassing. Zoals vaker gezegd hebben we 2 backs nodig die kunnen verdedigen, buitenspelers die een spits kunnen bedienen en zelf scoren, en scorende middenvelder. En wat halen ze als redder in nood in huis? een verdediger die één helft kan spelen. Niets ten nadele van die speler hoor, maar wat een opeenstapeling van foute keuzes. MJ heeft nog een paar uur om de club van degradatie te behoeden, maar weet samen met zijn laptopscout alleen net niet ( voor wat er nu nodig is) spelers te halen.

Ook met nacompetitie zullen we het met deze selectie niet redden, maar verwacht dat ze dat niet eens halen als er geen kwaliteit meer wordt gehaald.

Herman Badkuip29-01-2023 om 10:24

Vanmiddag de volgende degraditie-kraker in het palingdorp tegen FC Volendam. We zullen met z'n allen de komende 16 wedstrijden puntjes moéten sprokkelen om weer omhoog te kruipen! In deze knotsgekke competitie maken wij bizarre wedstrijden mee.....Vitesse verslaat Heerenveen in het Abe Lenstra-stadion, Utrecht en AZ maken er samen een doelpuntenfestival van én Emmen verliest van 10 voetballers van RKC! Wie kan er nog een touw aan vastknopen? En ondanks de vier terechte nederlagen in dit kalenderjaar, blijf ik geloven in ons FC Groningen.....Eéns zal het blessureleed voorbij zijn, ééns zal toch ons team wéér een samenspelend geheel zijn en ééns zal deze gifbeker toch leeg zijn? Oók onze trouwe aanhang in het sfeervak van Volendam verdient weer eens een positief resultaat voor hun geweldige support! Maakt mij niet uit welke spelers op het kunstgrasveld van Volendam verschijnen, als zij maar met zijn allen blijven strijden tot de laatste minuut!  Kan 't niet laten....nog even een positief tintje....bij winst staan we zo maar weer op plek 15!

m o i29-01-2023 om 10:55

Geloven doe je in de kerk Badkuip. Hopen op de plee. Jij ben scout geweest, dan weet je toch ook dat je voor individuele spelers alleen al met simpel turven van basishandelingen, zoals het versturen van een pass die aankomt en het veroveren van een bal bij balbezit tegenstander, op waarde kunt schatten? Als je dat doet dan zie ik maar weinig spelers in de selectie die de kwalificatie "de moeite waard om te gaan volgen" halen. Onvoldoende individuele kwaliteit hoeft op zich ook nog geen reden zijn om te staan waar we nu staan, maar dan moet dat worden gecompenseerd met in ieder geval voldoende gemiddelde bezetting op alle posities, een redelijk sterke as, inzet en goed ingesleten spelpatronen. Voorin en op de flanken komen we tekort. Een sterke as is er niet, hoewel ik Verrips wel een verademing vind vergeleken bij Leeuwenburg. Duarte missen we in dat opzicht ook. Inzet kan ik de spelers in de laatste wedstrijden niet ontzeggen, ze proberen het in elk geval wel. Ingesleten spelpatronen zijn er in het geheel niet, en die ga je er in 16 wedstrijden ook niet meer in krijgen. Het voordeel is dat we in een tombola zitten met Emmen, Volendam en Cambuur, zij zitten in hetzelfde schuitje, en dat we simpel gezegd, zoals ook al door iemand anders hier aangegeven, 25% kans hebben om ons veilig te spelen. Voorspelling vanmiddag op kunstgras: 2-0. 

Herman Badkuip29-01-2023 om 11:11

Zie best wel individuele kwaliteiten bij onze spelers, tis alleen een onsamenhangend geheel, een team dat niet is ingesteld op elkaar....Logisch door de vele blessures en vele nieuwkomers, die nog moeten wennen! Verrips is inderdaad een zekerheidje, al maakte Leeuwenburg dit seizoen ook weinig foutjes én een Laros Duarte wordt zeker gemist centraal op het middenveld. Al moet ik wel zeggen, dat Ragnar Oeratmangoen mij wel positief verrast heeft met zijn spel in de laatste wedstrijden. En de wekelijkse tombola draait rustig door.....mijn voorspelling is een 1-2 overwinning!

Nachtwacht29-01-2023 om 11:03

5 verdedigers.... dat wordt 0x scoren... lijkt alsof we het hebben opgegeven

Euroborgfc29-01-2023 om 11:09

Ze zeggen wel eens dat hoop het laatste is wat sterft. Waar moeten wij als supporter nog hoop uitputten? Er zijn zo weinig aanknopingspunten en het lijkt dat met de nieuwe spelers de o zo nodige kwaliteitsimpulsen niet gehaald zijn. Mjf is het lek op de verkeerde plek aan het repareren in de hoop dat het dan defensief dicht wordt gezet. Maar zo lang dat de tegenstander heerst op het middenveld en geen strooibreedte in de weg wordt gelegd met voorzetten vanaf de zijkanten dan kan zelfs een Virgil van Dijk hier niet tegenop.  Je zag het vorige week ook gebeuren. Heerenveen liet de hele linkerkant vrij, want Määttä brengt toch geen gevaar. Van Ewijk kon naar hartelust aanvallen en voorzetten geven. Zo'n Bangura van Cambuur is toch veel degelijker dan een niet bewezen Noor die net 5 potjes op de linksbackpositie heeft gespeeld. Als ik naar Määtta kijk krijg ik altijd een beetje medelijden; aan inzet ligt het niet maar hij weet gewoon niet wat hij aan het doen is aangezien hij het niveau niet aankan. Op de linksbackpositie weten we al lang dat Dankerlui niet voldoet als basisspeler maar hier is niet adequaat op ingekocht. Van Gelderen zal verdedigend iets beter zijn maar aanvallend is het veel te mager. Zo kan ik op verschillende plekken in het elftal nog wel even doorgaan.

Mjf zijn onbewuste onbekwaamheid brengt ons nu op de positie waar wij nu staan op de ranglijst. Het was niet het niveau van de selectie maar het lag aan Danny Buijs en aan Worthmunth. En als op de plekken waar wat versterking nodig was, zoals een keeper, een concurrent voor Abraham, een leider op het middenveld en rechtsback dan zou er een stevig fundament staan om mee te strijden voor de playoffs. Maar wat Mjf daarbij totaal verkeerd heeft ingeschat is dat de basis al zo instabiel was en uitbalans dat het in plaats van versterken de boel grondig had moeten repareren. Ik verwijt het  mjf misschien nog het meest dat hij blind was voor zijn eigen functioneren en de schuld volledig bij een ander heeft neergelegd (lees Buijs). Excuses dat ervaren oudere spelers niet naar Groningen willen komen daar kan ik ook niks mee, waarom lukt het Sparta, Rkc, etc wel. Zelfs Cambuur haalt nu in de winterstop ervaren eredivisiespelers. 

Door velen is het hier al op het forum benoemd maar als er geen versterkingen op de flanken wordt gehaald dan zie ik het somber in. 

Sorry voor mijn relaas maar de situatie gaat mij aan het hart en voelt zo verdomd machteloos dat de club nu is overgeleverd aan een td die mijn inziens niet geschikt is om het tij nog te keren. Dan is achter de club blijven staan, supporteren en het van mij afschrijven het enige wat ik kan doen.

Laat vandaag de ommekeer zijn, vanmiddag 3 punten mee uit Volendam. Dan blijft hoop toch in leven.

BROMBEER29-01-2023 om 12:41

Helemaal gelijk euroborg, maar  het probleem  is dat er in de rvc van fc groningen  geen voetbaldieren zitten, wie het technisch beleid/visie kunnen monitoren,  met wie mjf kan sparren  en hem tot de orde hadden kunnen roepen. Hij kon nu doen en laten wat hem zelf goed lijkt, ongeacht of het ook bij de club  en haar mensen past 

Euroborgfc29-01-2023 om 13:08

Daar heb je gelijk in Brombeer. Mijn pijlen zijn gericht op mjf maar Gudde en de rvc dragen net zoveel verantwoordelijkheid. Zet in de Rvc minimaal een oud voetballer neer die ook wat kan zeggen over het voetbalgedeelte.

skjipke29-01-2023 om 11:34

Als het voetballend niet lukt, moet je misschien eens wat opportunistischer spelen en de ballen het strafschopgebied in pompen. Misschien loopt er eens iemand tegen aan. Het zorgt in iedergeval voor onrust bij de tegenstander. Wat we al maanden zien is dat er niets wordt gecreeerd. Tegen Cambuur 60% balbezit en slechts 2 doelpogingen.....Dat schiet niet op natuurlijk. Dan heb ik liever dat er 10 mogelijkheden ontstaan, waarvan er 9 de tribune invliegen.  

Bayco29-01-2023 om 12:07

Ze zeggen wel...

 

Beste verdediging is aanvallen.. dus ja mjf wel allemaal cv halen.. maar als je de tegenstander continu op je eigen 16 toe laat.. Dan is het vragen om problemen. 

Hopelijk is dit team vandaag bereid en bij machte om volendam onder druk te blijven zetten.

 

Ja mjf aanvallen is de beste verdediging... wanneer ga jij dat inzien

 

Of zal er een cv nog vertrekken... Ben bang dat balker wel onder belangstelling staat van diverse clubs...als tie weg gaat geef ik hem groot gelijk hoe jammer ook

Herman Badkuip29-01-2023 om 12:21

Helemaal eens Bayco.....bij een 5-3-2 concept blijft de druk van de thuisploeg op onze eigen helft en staat onze spits Pepi weer op een eiland! Zet een Thom van Bergen op rechts, speelt onbevangen en lekker aanvallend én Jorg Schreuders links op het middenveld! Vier man achterop moet toch genoeg zijn? Met zoveel beschikbare middenvelders is een 4-4-2 systeem voor ons de beste optie! Verrips op doel, te Wierik rechtsachter, Balker en Blokzijl centraal en Sörensen op links, middenveld met Oratmangoen, Hove, Krüger en Schreuders én van Bergen en Pepi voorop!

Burdy29-01-2023 om 12:59

Weer een speler aangetrokken  die geen 90 minuten kan voetballen?  Deze speler kan ons echt beter maken. ?????

grunn196729-01-2023 om 13:14

Die nieuwe tsjech die ze gehaald hebben, heeft bijna niet gespeeld. Logisch is verre van wedstrijd fit. Weer een feit van onvermogen van fluderus, hoe haal je het in je hoofd om deze speler te halen.

Wat een chaos !!

Hoe is met Abraham, Kalley, Iandrust, Lunqist ook z'n partij zweedse shit.

Dijk29-01-2023 om 13:30

En maar door gaan met scout Bakhuis.

Dijk29-01-2023 om 13:32

Vandaag vriendje van Fledderus aangesteld als teammanager Jos Hooiveld. Die zal vast een  week vakantie kunnen krijgen. 

BROMBEER29-01-2023 om 13:48

Rot op met die vent, Groningers willen we

TouEem..Broez'n29-01-2023 om 13:33

ga vanmiddag gewoon spelen in 4-4-2 of 4-3-3. Slappe zakken als Van Gelderen afserveren (hoe is het toch mogelijk dat een door Ajax opgeleide speler geen bal kan controleren). Maata op de bank. Daarnaast speler op hun positie laten spelen tenzij je niet beter hebt.

 

Omdat die videoanalist blijkbaar is aangestoken door de van Gaal bewierookte wingbacks een gratis tip:

Verrips

te Wierik - Balker - Bech - Suslov

Pelupessy - Hove - Sher

Van Bergen - Pepi - Oertmangoen

Laat aanvallend je tanden zien want anders gaan we 100% zeker naar de KKD.

 

 

Jantje29-01-2023 om 13:39

Ik verwacht een nieuw FC Groningen vandaag. verwacht dat vanaf nu allles anders zal gaan en dat we gaan klimmen op de ranglijst.

Kom op Fc kom op FC. Hoe slecht het ook gaat blijf achter mijn clubje staan in goede en slechte tijden.

Dijk29-01-2023 om 13:43

Hoever gaan ze klimmen Jantje.

Groen hart29-01-2023 om 14:36

Naar aanleiding van ?

TirolBeuk29-01-2023 om 14:56

Klimmen is naar boven kutelftal

BROMBEER29-01-2023 om 13:44

Minder bier drinken jantje, zeker gaat alles anders , nog minder. De 2 meest constanten valente en balker afwezig,  dus wordt nog slechter 

TouEem..Broez'n29-01-2023 om 13:44

Maar als ik kijk naar de opstelling van DVDR.... om 17 uur is het alle hens aan dek!!!!

Dijk29-01-2023 om 13:56

Wel gedurfd 1 spits Pepi 

Burdy29-01-2023 om 14:17

5 4-1. Hoe is de mogelijk.

Fugazi29-01-2023 om 14:19

Groningen gaat dit seizoen geen wedstrijd meer winnen. We hebben namelijk geen kwaliteit. Zowel in de leiding als op het veld. Verloren seizoen. Volendam stapt straks gierend van het lachen van het veld.

Bayco29-01-2023 om 14:47

Hotsenknotsen voetbal.. alsof ik naar f-jes zit te kijken..kam nog geen lijn ontdekken bij fc.. volendam net zo slecht

Bayco29-01-2023 om 14:50

Lekker dan 

Balletjes terug

Dijk29-01-2023 om 14:52

Hoppa Fledderus en dat is 1

De Generaal29-01-2023 om 14:52

Weer een top aankoop.

m o i29-01-2023 om 14:53

FC Knudde, tikkie terug Jaap. Man, man, man. 

Fugazi29-01-2023 om 14:53

Fijn zo'n nieuwe verdediger. Hij weet in ieder geval wel de spitsen te bedienen. Jammer genoeg van de verkeerde kleur. 

BROMBEER29-01-2023 om 14:53

1 grote drama,  wat een kut voetbal 

grunn196729-01-2023 om 14:53

Lekker die nieuwe verdediger, waar komt die weg Urk 3,

Wat slecht, wederom een gigantische miskoop van Fluderus.

Lachwekkend, om je dood te schamen.

Morgen maar weer een centrale halen, dit is hem ook niet.

Wat een chaos.

De Vierde man29-01-2023 om 14:54

Jezus mina!!!

Reactie verwijderd door redactie

TirolBeuk29-01-2023 om 14:55

Goeie pass van die nieuwe ,alleen weet ie niet dat grunn in wit groen speelt ????

grunn196729-01-2023 om 14:57

Normaal gesproken is de FC in maart gedegradeerd

Heerlijke middag voor Volendam, wat een schiettent.

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

Groen hart29-01-2023 om 14:58

Triest triest ???? kan wel janken .

Dit komt niet meer goed 

Bayco29-01-2023 om 15:00

Man man man we spelen vreemde opstelling 

9-1.   Pepi loopt er maar te balen

m o i29-01-2023 om 15:03

Nog even, dan sluit de transferperiode en kan de TD worden geëvalueerd. Mijn uitkomt staat nu al vast: exit die man, samen met de statistieken scout. 

BROMBEER29-01-2023 om 15:04

Raatjes waar ben je we hebben je nodig beetje positieve feedback

Dijk29-01-2023 om 15:04

De kopjes gaan al hangen. 

Reactie verwijderd door redactie

grunn196729-01-2023 om 15:04

Wat denk van het personeel wat bij de FC werkt, zal straks 30 tot 40% worden ontslagen.

Allemaal de schuld van chaot Fluderus en Gudde die niet ingrijpt.

BROMBEER29-01-2023 om 15:07

Geeft nix toch allemaal vriendjes en vriendinnetjes van gudde en fleddie,  vriendjespolitiek viert hoogtij

Groen hart29-01-2023 om 15:04

Als MJF zelf nu niet opstapt moet hij met pek en veren de stad worden uitgezet !

TirolBeuk29-01-2023 om 17:16

Heb ik ook al gezegd , ik kom uit Tirol om hem te teren ????????

BROMBEER29-01-2023 om 15:05

Dit groningen kan nog wel 10 uur voetballen zonder te scoren

Dijk29-01-2023 om 15:06

Sneu voor Pepi op een onbewoond eiland.

grunn196729-01-2023 om 15:06

Kan woensdag het evaluatie gesprek met Fluderus live op tv noord.

Ik denk dat we daar wel recht op hebben met betrekking tot de wanvertoning bij de FC.

Dijk29-01-2023 om 15:12

Gudde zat naast Fledderus op tribune had nu al knoop in zijn maag om dit te moeten zeggen oprotten Fledderus en Beuving en Hooiveld en van der Rhee. 

Van der Rhee bijna record van Buys te pakken 7 op een rij verloren. 

Fugazi29-01-2023 om 15:09

Dat evaluatie gesprek zal niet zo lang duren. 3 woorden. Je bent ontslagen!!!

Bayco29-01-2023 om 15:09

Rest van seizoen onder 21 met pepi en verrips maar opstellen. Miss maken we dan nog kansje

De Generaal29-01-2023 om 15:19

Hierna volgen alleen nog sterkere tegenstanders dan Cambuur en Volendam. Ik zie deze 2 ploegen ook niet veel punten meer pakken. Blijft tot het einde van het seizoen spannend. Volgende wedstrijden met 6 of 7 verdedigers en hopen op 0-0. Scoren is voor de FC heel moeilijk.

Reactie verwijderd door redactie

Euroborgfc29-01-2023 om 15:21

Het is armoede troef als het je lukt om een pass over 3 meter in de voeten van een tegenstander te schoppen. Kansrijke situaties worden vakkundig om zeep geholpen door een slechte eindpass. Wat een ergenis. En welke trainer vind het een goed idee om een speler die er twee dagen is direct in de basis te zetten.

Fugazi29-01-2023 om 15:23

Tweede helft maar aanvallend wisselen. Spits er bij. Oh nee dat kan niet want die hebben we niet. Onze TD heeft geen aanvallende versterking gehaald. Dat vond hij niet nodig. Beroeps idioot.

TouEem..Broez'n29-01-2023 om 15:28

NU OMGOOIEN EN ALLES OF NIKS

Dijk29-01-2023 om 15:35

Niks 

m o i29-01-2023 om 15:38

Op inzet gelijk uit een corner

Oeleoptak29-01-2023 om 15:37

Het is allemaal zeer bedroevend. Ik sla de tweede helft over, kan het niet aanzien. 

Dijk29-01-2023 om 15:38

1-1 badkuipje raatjes kom er maar in.

Dijk29-01-2023 om 15:41

Oeps 2-1

De Vierde man29-01-2023 om 15:42

Niet te geloven.... binnen 5 minuten van 1-1 naar 2-1....

m o i29-01-2023 om 15:45

Het investeren in verdedigers heeft nog geen rendement 

Dijk29-01-2023 om 15:42

Oeps 2-1 3 spelers Volendam vrij

Reactie verwijderd door redactie

BROMBEER29-01-2023 om 15:44

Is dit de strijdt die we nodig hebben,  degradatie wedstrijd en nog niet  1 gele kaart,, stelletje mietjes

Reactie verwijderd door redactie

Fugazi29-01-2023 om 15:49

Ik dacht dat we onder deze toptrainer van die achterlijke terugspeelballen af waren. Niet te geloven. Vanavond maar weer lekker de stad in die jongens. Tijd voor een feestje lijkt mij.

grunn196729-01-2023 om 15:50

Haal asjeblieft die chalus  eraf wat een drama die vent.

Goldeneye29-01-2023 om 15:56

Eens, wat een paniekerige drama-aankoop. Als iemand de logica nog ziet, dan houd ik me aanbevolen. Volendam nu ook gewoon beter, want hebben met hun zeer beperkte middelen toch meer aanvallende kracht. En dan terwijl ik dit typ ook nog Blokzijl eraf. 

Dijk29-01-2023 om 15:57

70 min laffe hond van der Rhee. Niks geen Kruger etc erin 

Die Fledderus schudde nee met zijn hoofd.

Alle assistenten stonden wat krijgen we nou ANGST. 

Pepi jeetje 2-2

marcelfcg29-01-2023 om 15:57

Weer een tegengoal uit een corner terwijl er 3 CV's staan.

Ik zou snel nog 2 CV's halen Mark-Jan.

Gewoon, omdat het kan.

m o i29-01-2023 om 16:21

Dit komt niet meer goed. KKD volgend seizoen. 

Bas3829-01-2023 om 15:57

Degradatie degradatie 

Bas3829-01-2023 om 15:58

We kunnen nu wel toegeven grunn de slechste van de ed 

Dijk29-01-2023 om 16:00

Fledderus is tevreden ha ha ha ha ha Gudde zegt nee 3-2

grunn196729-01-2023 om 16:02

Prima goal, dat moet gezegd worden.

De Vierde man29-01-2023 om 16:04

Werkelijk waar, niet te geloven... wat een treurnis!!!

Bas3829-01-2023 om 16:06

Ongeloofelijk wel verdiende degradatie waardige elftal

DanMan197129-01-2023 om 16:06

Je kunt niet alles op van der Ree z'n bordje schuiven uiteraard, maar deze trainer gaat onze FC niet uit het  moeras trekken. Waarschijnlijke een prima kerel en een uitstekende video analist, maar niet wat we nu nodig hebben. We hebben een 'klootzak' als trainer nodig. Morgen verwacht ik dat de trainer een stapje terug zal doen en er een ander type (lees: Henk Fraser) voor de groep zal staan. 

Dijk29-01-2023 om 16:10

Staan nog 2 assistenten arts en gunst opzouten 

grunn196729-01-2023 om 16:08

Morgen iedergeval weer nieuwe verdedigers halen.

Die chalus stond weer lucht te dekken.

Wat is dit een ramp, dat jongetje kan helemaal niet voetballen.

Beeld kwaliteit van YouTube filmpje zal slecht zijn van onze scouting.

Dijk29-01-2023 om 16:08

En Kruger maar warmlopen met de ideale schoonzoon Pelupessy. 

grunn196729-01-2023 om 16:12

Laat het nu maar, we gaan met pek en veren de kkd.

Geen ontslag voor Fluderus, laat nu maar tot het eind van seizoen creperen.

Winnen doen we niet meer. 

Op 1 juni grote schoonmaak.

 

MFEgrunn29-01-2023 om 16:14

Komen we de komende 10 jaar niet meer uit!! Hele club naar de kloten

MFEgrunn29-01-2023 om 16:12

Hoe kun je als trainer Blokzijl eruit halen?!

 

Speelt prima itt onze Tsjechische vriend

Oeleoptak29-01-2023 om 16:19

Grunn, Blokzijl is nog maar 17 , die zeikt het minste bij een wissel. Typisch een keuze van een zwakke trainer

marcelfcg29-01-2023 om 19:13

Echt, deze trainer is net zo kut als de selectie.

Mooi complementair aan elkaar.

Oeleoptak29-01-2023 om 16:14

Ik vind de teksten van Peli voor de camera altijd wel goed!

BROMBEER29-01-2023 om 16:17

1,3 miljoen betalen voor kruger en dan lekker laten banken 

Bas3829-01-2023 om 16:18

Altijd de trainer ga weg joh dit is gewoon een bagger elftal geen een trainer kan hier wat mee joh tercht degraderen gewoon kut bende

Dijk29-01-2023 om 16:18

Bijna 6 punten cambuur Volendam palingboeren winnen badkuipje raatjes kom er maar in nog 15 wedstrijden te gaan 

Dijk29-01-2023 om 16:19

Verrips in de spits

Bas3829-01-2023 om 16:20

Hoop zo dat cambuur wint van fortuna echt waar wat hebben wij een loesr ploegje zeg 

marcelfcg29-01-2023 om 16:20

Begroting van 25 mln en in Januari onofficieel gedegradeerd.

Je moet het maar kunnen.

Fledderus fucking m*ngo*l

De Vierde man29-01-2023 om 16:21

Blokzijl met zijn 17 jaar beste man vh veld aan Groninger zijde en volgens commentator onmisbaar in de defensie... en die haal je eruit??!!.....0 punten gehaald tegen mede degradatie kandidaten....dit wordt rechtstreekse degradatie!!!

Dijk29-01-2023 om 16:51

Laffe h-nd van der Rhee 

TouEem..Broez'n29-01-2023 om 16:21

Hier gaat je Gromingen hart  van bloeden 

Dijk29-01-2023 om 16:22

Hoop dat ze worden.opgewacht bij stadion knudde en Fledderus ging er trouwens als dief in de nacht vandoor 

grunn196729-01-2023 om 16:22

FC is dood en begraven.

Volgende wedstrijden tegen Twente en PSV.

Is gat onoverbrugbaar.

Bombarda779129-01-2023 om 16:30

Gaan we toch naar de Grote Markt als we promoveren hahaha

Er zit maar een ding op mensen: die hele selectie verkopen en opnieuw beginnen. Zonder die datascout, zonder Flederus. Iemand met verstand van voetbal en persoonlijkheden. 

Wel fijn om te weten dat we volgend jaar elke vrijdagavond voetballen. Gewoon lekker vast tijdstip, daarna naar de kroeg. Dik in orde!

Sammy29-01-2023 om 16:57

Het is hem gelukt. Binnen 3 jaar de club naar de kloten helpen. Verwacht ook niet dat we weer snel uit de KKD komen. Zeker niet met spelers als Maatta, van Gelderen, Irandrust die nog een contract hebben tot 2026. Zo kan ik er nog wel een aantal opnoemen. Natuurlijk moet nu de begroting naar beneden maar niet getreurd. Zijn mischien nog wel een paar echte clubmensen die hun ontslag krijgen. Want daar is onze Fledderus wel goed in. Natuurlijk ook een brevet van onvermogen naar onze Directeur en de RvC. Zij hebben toegekeken en niet ingegrepen. Hoor het nog zeggen aan het begin van de winterstop dat er jongens moesten komen die er meteen moesten staan. Natuurlijk haal je dan spelers die al een half jaar gebankt hebben. Belachelijk. Na 26 jaar jaar voor mij geen seizoenskaart meer om de simpele reden dat ik vrijdagsavond niet in staat ben om naar het stadion te gaan vanwege werk. Betekend wel dat en de buurman, afhankelijk van mijn vervoer, en mijn kinderen niet kunnen komen. Dat is dus al -4. Wie volgt. 

Stadjer8129-01-2023 om 17:16

Over en uit.

Met dit beleid komen we nooit meer uit de KKD. Helaas. Waar de club had moeten groeien, en dat gebeurde de eerste pakweg 5 jaar na de opening van dit stadion ook, is het eigenlijk stil blijven staan met wel een onverwachte bekerwinst tussendoor. Er zijn over het geheel genomen steeds mindere spelers teruggehaald voor de enkeling die goed werd verkocht. Na de verkoop van JSL, een recordbedrag, zaten we met een ploeg die duidelijk voor lijfsbehoud moest gaan en niet te hoog van de toorn moest blazen. Ik snapte die doelstelling dan ook niet.

Ik had verwacht dat er een ploeg of 3 slechter zouden zijn, maar de realiteit is dat wij de aller slechtste zijn. En dat kan maar een ding betekenen, rechtstreekse degradatie. Het was een goede run vanaf 2000, maar we staan er sportief nu nog veel slechter voor dan toen.

Koekiemonster29-01-2023 om 17:33

Ik ben toch wel heel erg benieuwd wat onze positievelingen nu nog te melden hebben hoor.

Onze linksback kan gewoon echt niet voetballen, onze rechtsback kan geen bal aannemen en onze nieuwste " aanwinst " maakt 5 cruciale fouten. 

Fledderus met zijn laffe bek wil niet voor de camera's verschijnen, deze man heeft eigenhandig onze prachtige club naar de kloten geholpen.

Het moet nu toch wel duidelijk zijn dat de Scandinavische competitie 4 niveau's onder de Eredivisie ligt, maar wij hebben nergens anders scouts zitten.

Wes Beuvink, een broekje van 22 die met pukkels op zijn bek achter zijn laptopje Football manager aan het spelen is moeten ze ook direct ontslaan en overnieuw beginnen met mensen die een groen wit hart hebben.

Jos Hooiveld, een vriendje van Fludderes wordt ineens teammanager..... HOE DAN?

Degradatie is helaas niet meer af te wenden en eerlijk gezegd heb ik mezelf daar al bij neer gelegd. Hopelijk krijgt ons bestuur morgen een bezoekje van de trouwe supporters en worden Fledderus en Gudde allebei met pek en veren in gesmeerd en het stadion uit gejaagd.

Zij en alleen zij zijn verantwoordelijk voor de 10 miskopen van het afgelopen seizoen, en moeten per direct uit hun functie worden ontheven.

Jan van Dijk terug halen, samen met Martin Drent en nog een aantal mannen die weten wat het is om voor deze club te mogen werken én trots zijn op onze club. 

Dijk29-01-2023 om 18:16

Koekiemonster mooie tekst een om in te lijsten.

 

De hardnekkige optimist zullen dit nooit willen zien badkuipje kontekruiper van Fledderus. 

appie happie29-01-2023 om 18:24

Nou langs de lijn , de verslaggever zei; Määtä een hele goede voetvaller..nou ik denk hij ziet hem voort eerst..gast..die vent en de revhtsback zijn echt niks..

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!