Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen en supporters richten stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’ op!

Door Hugo de Gekste 1 reactie

Een prachtig initiatief, supporters en FC Groningen hebben een stichting opgericht, zodat 1000 seizoenkaarten in een fonds komen voor mensen die onder de armoedegrens leven. 

Vele oud-FC supporters hebben seizoenkaarten gekocht, Erik Nevland startte met dit initiatief en koos Jeugdfonds Sport & Cultuur als goed doel. Vele supporters werden warm gemaakt door dit initiatief, hierdoor werd de wens groter om andere supporters te helpen die de middelen niet hebben voor een seizoenkaart. 

 

Op dit moment zijn er al 425 geschonken seizoenkaarten, 375 kaarten zijn door een elftal zakelijke relaties van FC Groningen. Wil je meedoen?! Een kaart van de stichting kost 219 euro per kaart voor het seizoen 2020/2021. De intentie is om ‘Laat ons weer eens samen juichen’ een duurzaam initiatief te laten zijn.

 

Het bestuur van de stichting zal onder andere bestaan uit John de Jonge( voorzitter van de Supportersvereniging FC Groningen). Om goed toezicht te houden op het proces van toekenning van de kaarten en het aanwijzen van goede doelen, neemt burgemeester Koen Schuiling van Groningen zitting in het Comité van Aanbeveling. Erik Nevland zal optreden als ambassadeur van de stichting op te treden.

 

De komende periode wordt de stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’ bekrachtigd. Heb je interesse, dan kun je je intekenen als donateur op een speciaal hiervoor gelanceerde webpage: >>>>LINK <<<<

Reacties:
29-05-2020 om 23:22

Dit is  een  bijzonder goed idee lijkt me,  ook als ik er goed over nadenk. Ben erg benieuwd hoe het plan uitpakt komend seizoen.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!