FC Groningen onder 23 verliest thuisduel - Fotoalbum toegevoegd

Door Lukas van der Wal 5 reacties

De mannen van Alfons Arts hebben op sportpark Corpus den Hoorn verloren van ASWH. De gasten waren gedurende de wedstrijd sterker en wonnen verdiend van de Groningers. De FC kwam er niet aan te pas en moest het balbezit veel aan de gasten laten. In de 31e minuut kwam de thuisploeg op achterstand, Olijfveld tekende voor de 0-1, wat tevens de ruststand was.

Met de achterstand moest de FC komen in de tweede helft. Veertien minuten na rust tekende invaller Isoufi voor de 0-2. In de tweede helft zagen we aanvaller Pozzebon debuteren voor de groen-witte formatie, de Italiaan kon echter geen potten breken. ASWH hoefde niet meer en groen-wit was niet bij machte om wat uit te richten.

Volgende week zaterdagmiddag wacht de uitwedstrijd in Katwijk tegen Quick Boys.

Opstelling FC Groningen onder-23 (statistieken via FC Groningen)
Peter van der Vlag (c); Jim de Leeuw, Joël Amakodo, Marijn Ploem, Amir Absalem (46’ Robbert de Vos); Gerald Postman, Ajdin Hrustic, Yassine Zakir (86’ Tim Waterink); Michael Breij (72’ Nicolo Pozzebon), Gijs Jasper, Pier Veldman.

Rest bank: Erwin Heidekamp, David Browne, Julian Nak, Tim Riksman.