Terug

Deel deze pagina:

Assistent trainer Hennie Spijkerman vindt in Heerenveen nieuwe buitenlandse uitdaging

Door Redactie 8 reacties

De geruchten zoemden de laatste weken steeds nadrukkelijker rond over een ophanden zijnde nieuw buitenlands avontuur voor oud (FC) assistent trainer Hennie Spijkerman naar Heerenveen. De Leeuwarder Courant bericht dat de Feaners hun technische staf voor het nieuwe seizoen compleet hebben. Hennie Spijkerman tekent een contract voor één jaar en is samen met Jeffrey Talan assistent trainer. Als ervaren man moet hij Johnny Jansen bijstaan die in zijn eerste jaar de nieuwe hoofdtrainer is.

Reacties:
Arthur15-06-2019 om 10:02

Alsjeblieft Heerenveen gefeliciteerd met deze ongelooflijke goede veel toevoegende wereld assistent trainer. Blij dat hij weg is zeg.

hermanpetra15-06-2019 om 10:51

Welkom in het buitenland 

FCG-Forever15-06-2019 om 11:05

Blij dat ie weg is. Saaie kerel en lijkt weinig toegevoegde waarde te hebben gehad

hermank196915-06-2019 om 13:10

Misschien is hij saai en voegt hij niets toe maar kan ook zijn dat Buijs te stijfkoppig was en niks wilde aannemen? Dan zou Spijkerman ook denken van laat maar. Kortom, niemand weet niet wat of of hij iets heeft toegevoegd? Niet oordelen terwijl men niet weet wat er achter de schermen gebeurd wat wij niet weten maar dat is jammer genoeg de mens, oordelen en veroordelen.

Marco15-06-2019 om 14:31

Het voetbal in balbezit en positiespel was afgelopen seizoen zo vreselijk slecht dat ik blij ben dat Spijkerman vertrekt.

Als assistent vsn Frank de Boer speelden die elftallen wel zeer goed voetbal; zelfs na jaar was het veldspel tegen Emmen en Vitesse uit dramatisch.

kees15-06-2019 om 15:06

Je kan en mag  Spijkerman niet beoordelen zonder Buys, en de selectie in de eerste seizoenshelft  erbij te betrekken!.  Gezeur over zijn uiterlijk is natuurlijk onzinnig!;  maar het feit dat Spijkerman al ruim vóór het einde seizoen  besloot om te verkassen, daaruit mag je concluderen dat niet de meest ideale situatie bij FCG  bestond. Oorzaken hiervoor ? kan ja van alles zijn!

 

Ik schat Spijkerman's voetbalkennis behoorlijk hoog in;  het idee destijds van Ron Jans om hem "te koppelen aan de onervaren Buys" was kennelijk niet zo gek, want Heerenveen kiest nu ook voor hem. 

Wel wordt de derby tegen SCHeerenveen een tikje lastiger om van ze te winnen

 

Bikkel 15-06-2019 om 16:28

Bedankt Henny!! Succes in het buitenland.... 

Groen hart20-06-2019 om 20:58

Meest slechte hulptrainer ooit .

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!