Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen laat NEC ontsnappen en houdt punt over na een boeiend gevecht in Nijmegen

Door Redactie 27 reacties

Het was ongeveer een kwartier voor tijd dat Duarte met een weergaloze vrije trap FC Groningen op een 1-0 voorsprong schoot. De winst leek binnen handbereik. In de laatste minuut bracht Cissoko de stand in evenwicht hetgeen de 1-1 eindstand was waarbij zowel Suslov als Kasanwirjo niet vrijuit gingen. Desondanks mag FC terugkijken op een bemoedigende wedstrijd. Het team voetbalde stukken beter, ten aanzien van de eerste drie gespeelde wedstrijden.

eerste helft
Vanaf de aftrap werd FC direct onder druk gezet met het eerste werk voor Verrips op de inzet van Tannane. Kort daarna een charge van Van Rooij op te Wierik die gelukkig verder kon. Een kaart bleef uit. Een half weggewerkte bal vloog uit een rebound naast het doel van Verrips. Daarna kwamen de Groningers meer in de wedstrijd. In de negende minuut de eerste kans voor FC. Abraham werd bediend en kon in de loop uithalen op doel waarbij Cilessen een stijlvolle redding in huis had. 

Het wedstrijdbeeld verplaatste zich op en neer, beide teams waren op zoek naar openingen. Verrips reageerde goed op een laag ingeschoten bal van Tannane.

FC Groningen kende het meeste balbezit en hield de organisatie. In de 35e minuut voorkwam Verrips een doelpunt door een hard ingekopte bal van Duelund over het doel te werken. Aan de overzijde van het veld vloog een bal naast het doel van Cillessen. Van Rooij ving Määttä op en weer bleef een kaart uit. Dueland kreeg een mogelijkheid maar mikte ruim voorlangs. 

tweede helft
Tannane kende een technisch hoogstandje door twee Groningers te passeren maar zijn schot op doel stuitte op het been van Balker. De hoekschop was ongevaarlijk. In het doelgebied van de Nijmegenaren raakte Ngonge een voorzet van Määttä niet goed waardoor de bal naast het doel vloog. Niet veel later stuitte Abraham wederom op Cillessen op aangeven van Duarte. 

Tannane en Kasanwirjo hadden een onderling akkefietje waarna beide spelers op de bon gingen. De thuisploeg drong aan maar de Groningers waren het meest gevaarlijk met een aanval dat door Ngonge naast het doel ging. Daarentegen leek Márquez op weg naar de 1-0 na een slippertje van Suslov. De afronding op doel was niet te moeilijk voor Verrips. Een kwartier voor tijd de 1-0 voor FC Groningen. Duarte mocht aanleggen voor een vrije trap en schoot deze als een granaat in de kruising.

De thuisploeg drong aan om een naderende nederlaag te voorkomen. Márquez die op weg leek naar de gelijkmaker werd bijtijds in het strafschopgebied afgestopt. Een Nijmeegse corner werd ingekopt in de handen van Verrips. Aan de overzijde van het veld haalde Strand Larsen onverwachts uit, het schot ging naast het doel.

Vlak voor tijd ging het mis. Tannane gaf een voorzet op Cissoko die diagonaal naar binnen trok en met een rollertje via de kuit van Kasanwirjo richting tweede paal Verrips verschalkte, 1-1.

Opstelling NEC: Cillessen, van Rooij, Márquez, Kramer, El Karouani, Proper, Tannane, Schöne, Tavsan, Bruijn, Duelund                  

Opstelling FC Groningen: Verrips, Kasanwirjo, Te Wierik, Balker, Määttä, Pelupessy, Suslov, Duarte, Ngonge, Larsen, Abraham  

Reacties:
Marco26-08-2022 om 22:30

Knap gevochten voor een resultaat. Gespeeld naar mogelijkheden. Winst onnodig weggeven.

Wormuth had in 70 minuut moeten wisselen. Krachten vloeiden weg. Abraham, Suslov Mataa zaten er doorheen. Abraham speelde goed. Pepulessy gaf in interview aan dat op het slot de vermoeidheid toe sloeg in ploeg. Als leider had hij naar Wormuth moeten gaan, en zeggen dat er gewisseld moest worden, dan draag je bij aan een teamprestatie als aanvoerder.

Mooi doelpunt Duarte.

Een Tanane rondom de 16 is echt kwaliteit wat Groningen mist. Ngonge, Suslov en Abraham kunnen rondom de 16 nog veel verbeteren in keuzes, afronding en eindpass om er meer uit te slepen.

Backs moeten het basis verdedigen nog leren. Misschien wil Joop Gall een dagje in de week met ze gaan werken op het trainingsveld.

TomOkker26-08-2022 om 22:33

Tja wisselen wie voor wie?

appie happie26-08-2022 om 22:40

Een slot op de deur..Dammers onee die is weg.ehhhh hebben we nou geen stofzuiger..Heel eerlijk ik heb de1-1 niet gezien,was ff pissen..

Ik vind 1-1 prima  kan ermee leven en we speelden eigenlijk helemaal niet gek.

 

Marco26-08-2022 om 23:24

Postema, Matuta en Kalley. Kunnen prima invallen.

Herman Badkuip27-08-2022 om 08:47

Er zaten volgens mij voldoende wissels op de bank......had wat verdedigende zekerheid ingebouwd in de slotfase met Kalley, Sverko, Matuta en van Gelderen....klein foutje van een ervaren trainer. 

TomOkker27-08-2022 om 09:49

Hahaha klein foutje omdat jij iets vind? Ik denk dat het belangrijkste is dat het hele team meevoetbalt en vooral strijd levert. Dat het allemaal beter kan staat buiten kijf. Als je toch kritisch wilt zijn dan kun jij je beter afvragen waarom het mogelijk is dat de bal 3x vanaf dezelfde plek ingebracht kan worden. Bij de goal was Ngonge m.i. iets te lichtzinnig om Tanane het leven zuur te maken. Daarbij hoeven niet meteen in de stress te schieten als we voor staan. Maar goed ik vond het voor FCG normen prima en die goal van NEC had ook al eerder kunnen vallen. Deze wedstrijd verdiende geen winnaar een terechte uitslag me dunkt

Herman Badkuip27-08-2022 om 17:17

Maar beste TomOkker, jij hebt toch ook wel gezien, dat na het fantastische doelpunt van Laros Duarte bij een aantal spelers de krachten wegvloeiden? Cyril Ngonge kreeg te maken met kramp en werd té laat gewisseld, ik had zeker een Emmanuel Matuta als extra middenvelder verwacht en Liam van Gelderen voor Nana Kasanwirjo, die 't op 't laatst ook moeilijk had......Je hebt gelijk dat Tannane té veel vrijheid kreeg van zijn directe tegenstander! En inderdaad Ngonge was té laat bij de beslissende pass op Cissoko, waarschijnlijk door vermoeidheid? Géén kritiek van mijn kant hoor, want onze spelers hebben volop inzet getoond tijdens deze wedstrijd! Blijf erbij, dat Wormuth had kunnen ingrijpen, zeker als Pelupessy dat ook in het veld aanvoelde.....

TomOkker28-08-2022 om 06:39

Dan had je een halve elftal kunnen wisselen, dit is de harde les zullen we maar zeggen. Het is vanaf de zijkant makkelijk roepen van wat niet goed is. Het probleeem is dat het gros maar wat roept zonder te weten waar ze het over hebben. Nog 4 - 5 wedtrijden en dan eens kijken hoe we er als team voorstaan. De stand is nu even van minder belang. Voor de mensen met het rechterrijtje syndroom zou ik aanraden om niet of stiekem naar de koffie automaat te gaan of meer thuis gaan werken. 

Nachtwacht26-08-2022 om 22:42

Wat is die Balker met zijn snelheid toch een cadeautje en wat is hij goed gescout.

Verder hebben we met Verrips echt een prima keeper.

 

Ik heb me prima vermaakt, al waren er weinig echte kansen voor beide clubs.

Wat mij betreft het elftal zo laten staan

Herman Badkuip27-08-2022 om 08:48

Balker en te Wierik waren centraal achterin bijna foutloos, Kasanwirjo en Määttä ogen nog te flegmatiek......

Nachtwacht26-08-2022 om 22:44

En oh ja.... dikke complimenten voor de supporters

Herman Badkuip27-08-2022 om 08:49

Als er een ranglijst van supporters was geweest in de eredivisie, werden wij kampioen! 

Fan op afstand26-08-2022 om 22:46

Heb wat flarden gezien en qua vechtlust viel het mij niet tegen. Beauty van een goal van Duarte en wat pech bij de tegengoal. Suslov is dus geen echte verdediger en de bal gaat via de kuit van Kasanwirjo voorbij Verrips. Raakt hij de bal niet aan dan heeft Verrips de bal. Maar goed, had een gelijkspel voorspeld. 

TomOkker27-08-2022 om 10:08

Het niet verdedigen of verkeerd gepositioneerd is dus de arrogante waar Wormuth het over heeft. Maar goed Suslov is nog jong en krijgt nu les in wat er allemaal nog aan schort om echt goed te worden. 

Herman Badkuip26-08-2022 om 22:49

Heb vanavond genoten van alle spelers van FC Groningen, geweldige wedstrijdinstelling en prima positiespel! Jammer dat trainer Wormuth een aantal spelers, die er echt doorheen zaten, niet gewisseld heeft. Vind ‘t jammer, dat er altijd weer posters zijn, die een zondebok gaan zoeken....We weten toch allemaal dat er altijd persoonlijke foutjes gemaakt worden in een wedstrijd. Het doelpunt van NEC wordt Tomas Suslov aangerekend, maar de vrijheid van Tannane wordt over het hoofd gezien en ook rechtsback Kasanwirjo liet zijn tegenstander Sissonko lopen....Heb ook van Suslov veel goede balaannames en voortzettingen gezien! Ben trots op onze 500 supporters, die de hele wedstrijd op een fantastische wijze hebben gezongen en het team hebben gesteund! Kortom een heerlijke wedstrijd gezien, met een wereldgoal van Laros Duarte en ontzettend jammer, dat wij de drie punten niet mee hebben genomen naar Groningen!

lastig26-08-2022 om 22:59

ik vind het prima resultaat aangezien NEC best wel een sterk team heeft momenteel. Verrips heeft het probleem met leeuwenburgh opgelost, en ik begin vertrouwen te krijgen in wormuth.

Rapdoel26-08-2022 om 23:21

Vooraf zou ik getekend hebben voor de 1-1..ik ging 0 punten uit, geef de FC de duitse trainer ff wat tijd..ziets als na 10 wedstrijden...als het daarna niet gaat lopen...ik hoop van wel....geef het ff tijd...vandaag kleine lichtpuntjes gezien..

Snooty10.27-08-2022 om 00:06

Dit is wat je wilt zien! Een team dat wil knokken en elkaar wil helpen. Deze lijn vasthouden en uitbouwen. Het werd jammergenoeg 1-1 maar voldoende aanknopingspunten om positief terug te kijken. Wereldgoal van Laros Duarte! 

hermank196927-08-2022 om 00:12

Niet dat ik het mis maar ik lees geen post van de bekende negativo's Dijk, Brombeer, Grunnfanatics enz.

Grunnfanatic27-08-2022 om 01:26

Moi...1-1 uit bij N.E.C. Wereldprestatie....Maar nu ff serieus. Het was vandaag een flinke stap beter dan de voorgaande weken. Maar dit was naar mijn mening nog steeds een wedstrijd op het niveau rechterrijtje. Een heerlijke goal gezien maar door een individuele prestatie. Verder weinig echte kansen gecreëerd. Al met al een stap in de goede richting maar er zullen nog een stuk meer stappen gemaakt moeten worden.

Dijk27-08-2022 om 07:25

Je mist het dus wel wanneer ik iets post. En dat is gelijk negatief.  Jonge ga lekker genieten van de de 1-1. Maar fc heeft redelijk gedaan ik geef toe had een pak slaag verwacht dus gesprekken met Wortmuth en spelers hebben hopelijk effect.

Mooie goal van Duarte en de 0-1 hadden ze vast moeten houden, maar helaas er was een Suslov tja. 

Maar fijn hermank1969 dat je goed weekend hebt. En we zullen zien waar de fc in de winterstop staat. Zou mooi zijn en fijn het rechterrijtje. 

hermank196927-08-2022 om 09:56

Dijk en voornamelijk Grunnfanatic, mag ik jullie beide bedanken voor de positieve reactie? En nee hoor ik mistte het nogmaals niet. Wat jullie schrijven is bemoedigend en ben ik het ook met jullie eens. Blijf dit vooral doen dan zullen jullie er achter komen dat het vanzelf komt, het heeft tijd nodig. 

Bombarda779127-08-2022 om 00:27

Mooie pot! Mannelijk gespeeld. Geweldige vrije trap en dito uitvak. 

Tien reacties maar? 

Oh wacht, ik snap het al, het merendeel staat met de mond vol tanden...

Lekker doorgaan FC. 

Goed weekend!

 

Herman Badkuip27-08-2022 om 08:54

Misschien heeft trainer Wormuth nú al de juiste samenstelling van zijn team gevonden? Laten we maar duimen dat er géén spelers gaan vertrekken vóór woensdag 31/8....

Oeleoptak27-08-2022 om 09:32

Denk dat de samenstelling misschien niet eens het belangrijkste is. Voor mij is het de veranderde spirit in het team. Van lammeren naar leeuwen, zoiets. Met strijd kun je heel veel compenseren en strijd is er nu. Dat is de verdienste van de trainer. En daar ben ik heel blij mee, een trainer die anderen weet te bewegen. 
Met deze instelling is onderaan bungelen er niet bij, wat ik voorspelde. Blij dat ik waarschijnlijk ongelijk ga krijgen! 

TomOkker27-08-2022 om 10:01

Eens Oele. De 442 met Suslov meer op rechts en NGonge op de 10 heeft prima gewerkt, maar het is vooral de inzet van sommige spelers (reactie Wormuth) en dat denk ik ook. Het is nog maar het begin maar Duarte en Pellupessy begint een leuk duo te worden. Ik ben erg benieuwd wat de volgende samenstelling of opstelling zal worden als we weer thuis spelen.

Boerentrien27-08-2022 om 10:08

Blij en tevreden met het punt uit een lastige uitwedstrijd, maar bovenal met het boeiender spel, de inzet en strijdlust!!

brummie27-08-2022 om 10:28

Beste wedstrijd van FC tot nu toe dit seizoen. Vond met Ngonge op 10 en Suslov en Abraham voorin het veel beter uitzien. Meer balans en op beide flanken impulsen. Uiteraard jammer van de 1-1 vlak voor tijd. Ngonge zette niet genoeg druk, Suslov werd uit zijn rug gelopen en Kasanjawiro stond te diep in het centrum, als back. Zulke fouten gebeuren. Kan ook prima leven met 1-1 eindstand.

Instelling team, en opstelling klopte. Bij vlagen ook prima voetbal laten zien. Abraham viel positief op en ook Suslov kwam veel beter uit de verf. Complimenten voor het hele team & staf! Fijn om te zien dat spelers op de bank ook heel blij reageerden met goal Duarte. 

FC NL05027-08-2022 om 10:42

Celta de Vigo zou een bod hebben uitgebracht op Strand Larsen, maar de FC heeft vooralsnog geen antwoord gegeven op dat bod.

 

Bron : Fichajes Celta op Twitter: "????️LARSEN Por cierto, la oferta al club por el jugador ya está hecha y pendiente de la respuesta de los holandeses" / Twitter

Stadjer8127-08-2022 om 10:42

Er zit gelukkig wel een stijgende lijn in. Volendam was na een half uur barslecht, Ajax uit mag je verliezen maar de manier waarop was zorgwekkend. GAE thuis was in principe slecht, maar wel eindelijk gewonnen. NEC speelde vorige week sterk en is in eigen huis lastig te bespelen, de FC had daar kunnen winnen. De inzet en teamgeest, die tot nu toe ontbrak, was er nu. Ik denk dat Wormuth een goed gesprek heeft gehouden. Vitesse, als daar niks geks gebeurt, is thuis de ideale tegenstander om vertrouwen tegen te tanken. 

Ons probleem blijft wel het gebrek aan scorend vermogen. Het is Eredivisie, een scorende middenvelder erbij ala Toornstra of Vormer (zeg niet dat ze haalbaar zouden zijn), en je kunt maar zo omhoog kijken. Zo'n type Tannane, zou die onhaalbaar zijn geweest? Pakt misschien 1 of 2 rode kaarten per seizoen, heeft een keer een akkefietje, maar kijk naar wat hij aan het spel toevoegt. En een aanvaller, Postema is KKD en JSL gaat vast weg en er zit sowieso niks achter.

 

 

 

 

 

Nevland27-08-2022 om 11:03

Dikke pluim voor de supporters!  

4-4-2 is de beste opstelling om verder mee te gaan in de competitie denk ik.

Verder viel mij de schotkracht (niet), duelkracht (niet) van Paulus weer op, hier moeten ze wel mee aan het werk.

 

 

FcG27-08-2022 om 11:53

21-8. SCO Angers - Stade Brest. Onze hoofdscout Beuvink was aanwezig om te kijken naar een spits. Het schijnt dat hij meerdere wedstrijden in Frankrijk heeft bezocht en zijn vakantie heeft afgezegd, omdat er gekeken moet worden naar een opvolger van JSL. Vinden we in Frankrijk onze opvolger van JSL? Ik verwacht dat als we iemand vinden, JSL direct de deur uitgaat voor een mooi bedrag.

FcG27-08-2022 om 11:53

21-8. SCO Angers - Stade Brest. Onze hoofdscout Beuvink was aanwezig om te kijken naar een spits. Het schijnt dat hij meerdere wedstrijden in Frankrijk heeft bezocht en zijn vakantie heeft afgezegd, omdat er gekeken moet worden naar een opvolger van JSL. Vinden we in Frankrijk onze opvolger van JSL? Ik verwacht dat als we iemand vinden, JSL direct de deur uitgaat voor een mooi bedrag.

BROMBEER27-08-2022 om 13:11

Nou nou als beuvink zelf al gaat kijken,  dan komt het vast wel goed 

RooieRed27-08-2022 om 12:36

Na 4 wedstrijden is het wel helder dat JSL het beste kan worden verpatst voor zo'n 10 mio. Als je het niet kunt opbrengen om te voetballen, ga dan ergens anders heen. FCG zou hem ook voor een jaartje op de bank kunnen zetten, zodat 'meneer' eens goed kan gaan nadenken. 

Verder is Frank goed bezig en krijgt hij het verwende spul wel op de rit. Mooi om te zien hoe hij vasthoud aan zijn visie. Doorgaan! De competitie start is met 5 punten uit 4 wedstrijden (ruim) voldoende. De vier seizoenen hiervoor had FCG na vier wedstrijden respectievelijk vijf, zes, vier en 3 punten. Dit seizoen inmiddels al iets boven het gemiddelde. Heb er vertrouwen in!

Marco27-08-2022 om 15:07

Niks verpatsen. JLS toont veel inzet en is belangrijk voor het elftal en supporters.

Ajax Huurt met optie tot koop een Lucca die een paar keer in serie B scoorde die al 12 miljoen gaat kosten.

Vasthouden aan 15 miljoen. Zit geld genoeg in de markt.

Als hij blijft scoort hij weer 15x dit seizoen, zeker als hij meer in de 16 wordt gezocht. Het in scoringspositie brengen van JSL is zeer slecht. Tegen Volendam gebeurde dit al weinig. Ajax niet, GEA niet, NEC niet goed. 

Experiment Soslov als spelbepaler is gisteravond compleet mislukt. Werkte hard maar zette 0x een aanvaller voor de keeper en leed naar het einde toe meerdere keren onverantwoord balverlies.

Groningen moet Mahi en vd Streek halen. Die kunnen veel toevoegen en staan er gelijk.

RooieRed27-08-2022 om 18:58

Marco, ik heb JSL gisteren alleen maar zien slenteren. Hij had er zeker 1 kunnen en moeten maken. In zijn huidige rol verpest hij de sfeer toch echt in het team. Da's niet goed van hem en FCG. Ik heb altijd al een hekel gehad aan spelers die een meerjarig contract tekenen en nadat ze zich bij FCG hebben ontwikkelt willen cashen. Dat mag, maar gedraag je als JSL dan niet als een minder volwassen vent.

brummie27-08-2022 om 15:17

Mahi & vd Streek, 2 uitgerangeerde spelers. Suslov speelde niet als spelbepaler. Suslov, ondanks foute terugspeelbal, prima wedstrijd gespeeld. 

Marco27-08-2022 om 15:32

Mahi afgelopen seizoen 4 doelpunten en 4 assist, Vd Streek scoorde er ook 3. Zet ze een seizoen in de basis en ze scoren beide 5-10 doelpunten. Beiden hebben goede mentaliteit. Ook maken ze geen beginnersfouten meer.

brummie27-08-2022 om 15:42

Mahi en van der Streek waren vorig seizoen, en ook dit seizoen geen basisspelers bij Utrecht. Zullen ook niet goedkoop zijn qua salaris en Mahi ook nog eens blessuregevoelig. En dat moet onze club naar hoger niveau stuwen?

Nee dan liever jong talent, met af en toe een beginnersfoutje. En met een mooie transferopbrengst in de toekomst. 

Ronnie 27-08-2022 om 16:26

Ik ben het niet vaak eens met Brummie, maar nu ben ik het eens met wat hij zegt. Mahi heeft 1 half seizoen gehad waarbij alles wat hij deed een goal werd. Daarna nooit meer dan de helft vd wedstrijden gespeeld, altijd blessures. Daar heb je niets aan. Vd Streek twijfel ik over. Scoort als middenvelder niet genoeg.

Eerder werd gezegd waarom Tanane niet bij de fc. Ik heb dat eerder uitgelegd. De transfersom is voor fc geen punt, maar we betalen niet genoeg loon voor dat soort spelers. Dat valt buiten de salarishuishouding. Bij nec ook, maar daar vult Boekhoorn het loon van types als Tanane en Cillesen aan.

ik zou graag nog 1 wissel willen zien. Duarte op 10. Hij is creatief, goed schot en ik denk dat hij in staat is om JSL en Ngonge weg te steken. 

JSL kreeg gisteravond weer geen bal vanaf de vleugels, en dan heb je er niet zoveel aan. Mooi verkopen voor 10+ miljoen, een snelle linkerspits kopen en zorgen dat er nog een centrumspits komt met snelheid. Dan kun je iets verdedigender spelen, duarte aanspelen en de spitsen op snelheid wegsteken achter de verdediging van de tegenstander.

Herman Badkuip27-08-2022 om 16:45

Zou Mahi en van der Streek niet ophalen bij FC Utrecht, snelle linkerspits is niet nodig, Paulos Abraham is snel en behendig genoeg! Geef hem een paar wedstrijden én vertrouwen, dan gaat hij ook nog scoren! Vond de aanvalslinie gisteravond goed staan, Abraham en Suslov op de vleugels en Ngonge op 10 én spits JSL brengen voldoende gevaar als ze goed op elkaar zijn ingespeeld! Hoop wel dat alle huidige basisspelers bij FCG blijven.....Joosten, van Kaam en Dankerlui mogen van mij vertrekken!

Stadjer8127-08-2022 om 19:07

Ik had Boekhoorn wel in mijn achterhoofd maar dacht dat het salarishuis van NEC ons niet veel zou ontlopen. Echter zullen Cilessen en Schone er niet voor een krentenbol spelen.

 

JSL verkopen zeg ik al langer, hij past niet eens in dit systeem. Zelfs niet tegen GAE thuis wat een van de zwaktste teams heeft. Met deze buitenspelers heb je geen kapstok nodig. Maar inderdaad een snelle spits die de ruimten in duikt en niet zozeer vanaf de zijkanten bedient hoeft te worden.

Fan op afstand27-08-2022 om 18:38

Mahi lekker laten waar hij zit. Niet voor niets heeft hij veel clubs gehad en hij mocht overal vrijwillig vertrekken. Komt nog geen lantaarnpaal voorbij. Van de Streek? Bij Utrecht wordt alles wat los en vast zit aangekocht. Mede door Van Seumeren. Maar Utrecht is de laatste jaren niet beter dan onze FC. Dus vraag mij af. Zou het geen ramp vinden als hij niet komt.

Snooty10.27-08-2022 om 19:24

Gabriel Vidovic 18jr. spits bij Bayern Munchen, staat in de belangstelling van o.a. de FC, Vitesse, BMG, Swansea e.a. Is al eens ingevallen in de hoofdmacht. 

Herman Badkuip27-08-2022 om 20:05

Misschien kan Arjen Robben een goed woordje doen voor FC Groningen bij Bayern München?

Bayco27-08-2022 om 20:42

Dit is wel kale huur.. er is verder geen deal bespreekbaar.. Bayer heeft veel vetrouwen in die jongen en wil hem veel laten spelen

 

Bovendien meer nr 10 speler 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!