Terug

Deel deze pagina:

Bart van Hintum verlengt aflopende contract met 1 seizoen tot medio 2022

Door Sven Heikens 8 reacties

Bart van Hintum heeft zijn aflopende contract bij FC Groningen met 1 seizoen verlengd tot medio 2022. De 34-jarige verdediger kwam in de zomer van 2019 over van Heracles Almelo en speelde tot dusver 40 duels voor FC Groningen waarin hij 1 keer scoorde. Fledderus is blij met de contractverlenging en meldt op de clubsite: 'Bart laat al bijna twee seizoenen zijn waarde zien voor het team. Niet alleen óp het veld, ook daarbuiten. Hij leeft als een prof en geeft daarin het goede voorbeeld. Naast de veldtrainingen is Bart voortdurend bezig met zijn fitheid'. 

Reacties:
ChiChi04-03-2021 om 12:37

Goed gedaan van Fledderus, betrouwbare en fitte speler!  

Nu Gudmundson en El Messaoudi kontrakt openbreken en verlengen, hun kontrakt loopt volgend jaar af,anders lopen ze dan gratis de deur uit.

Tevens optie op El Hankouri lichten,( had ik een paar maanden geleden nooit gezegd), maar hij doet het na de winterstop verrassend goed!!

 

grunn196704-03-2021 om 14:20

Mee eens, had ik ook niet gedacht. Afscheid nemen van Leal, Cruz, en Schreck (ook loopt contract nog door tot 23)

Ollie Wollie04-03-2021 om 20:26

Nee niet afscheid nemen van Da Cruz, daar is het veel te vroeg voor. Volgens mij zit daar heel veel voetbal in, graag houden.

Nachtwacht04-03-2021 om 21:13

Ben wel benieuwd of el Messaoudi gelijk weer basis speelt. Draait een goed seizoen en wint veel bepalende duels op het middenveld. Zou dan mogelijk ten koste gaan van Suslov en dat zou ik toch wel zonde vinden.

Pietjepal04-03-2021 om 13:53

Heb de indruk dat er veel onzeker is over de selectie de komende jaren. Onoverzichtelijk! De halve selectie kan over een jaar verdwenen zijn. Of ben ik nu abuis? Korte contracten zijn oké omdat je toch jaarlijks inkomen uit tv gelden hebt en nieuwe talenten kan halen. Maar als je een jaar niks verkoopt voor een paar miljoen heb je wel erg weinig geld. Dan kun je misschien amateurs vragen in te vallen. Welke spelers worden deze zomer verkocht? Ben bang niemand.

marcelfcg04-03-2021 om 14:57

Prima zet. Ervaren speler met een prima profmentaliteit en ondanks zijn leeftijd nog erg fit.

Herman Badkuip04-03-2021 om 15:56

Verlengen van het contract van Bart van Hintum is een goede zet van de technische staf! Kan nog makkelijk een seizoen mee in het team van FC Groningen als centrale verdediger en/of linksback. Voor de toekomst zou ik zeker Thomas Poll vastleggen, kan de opvolger worden van Bart van Hintum. Contract van Mo El Hankouri ook dit seizoen nog verlengen, kan alleen maar sterker worden de komende jaren, als hij het vertrouwen van de trainers en supporters krijgt. Op meerdere posities inzetbaar is ook bij hem een voordeel. Alessio da Cruz wordt met de week sterker, zou de optie tot koop aan het einde van dit seizoen zeker lichten. Kan op alle posities [zowel op beide vleugels als in de spits] in de voorhoede goed uit de voeten. Heb mijn twijfels over Dammers, misschien komt hij als verdedigende middenvelder meer tot zijn recht.....Leal en Schreck missen het eredivisieniveau, ondanks hun enorme inzet en vechtlust. Mis de laatste weken Thijs Dallinga in de selectie, misschien ook geblesseerd? Ben bang dat wij naast Ko Itakura ook Tomas Suslov aan het einde van dit seizoen moeten uitzwaaien.....dit jonge supertalent gaat vast voor een prima transfersom naar een topclub! 

 

Andries04-03-2021 om 17:42

De FC verkoopt voorlopig geen van haar top spelers.

Zij willen naar de Grote Markt.

Dat wil het FC bestuur.

Daar gaan zij voor.

Dus Suslow blijft.

Bart van Hintum blijft ook.

Logisch.

Van Hintum betekent van achteren.

Vandaar dat hij ook op die plek speelt.

Nu ja dat is niet altijd waar.

Bart is een uitzondering.

Da Cruz gaat beter spelen.

Komt langzaam op gang.

Leal is nerveus.

Vandaar zijn ongelukkig optreden.

Examen vrees?

Schreck wordt niet goed begeleid.

Voormalig top talent op de rem bij de FC.

Dit moet anders.

Schreck moet dus opnieuw gereset worden.

De FC moet af en toe meer spelers resetten.

Buijs moet ook gereset worden.

De supporters ook.

Ik ga mij nu ook resetten.

Ja, ja.

Daar knap je van op.

 

 

05-03-2021 om 02:35

aardig set van opmerkingen,dit keer!  Andries.  Ook jij kan niet altijd de vinger op de zere plek leggen... maar "eens" komt het stadion weer vol na corona;  en zo'n 12e man doet wat met de spelers.  weet jij niet een mega sponsor in de Eemshaven te zitten?  ik heb die Euro's  niet liggen namelijk

TomOkker04-03-2021 om 18:49

Ben hier wel blij mee, af en toe een slippertje maar over het algemeen zeer steady.

Metworst04-03-2021 om 20:25

Goed gedaan dit. dan hebben we naast te Wierik nog een prima cv en kan Balker eerst fit worden, wennen en zich in het elftal spelen.  Gudmundson nu ook gaan verlengen, net als van Kaam.  Hankouri twijfel ikzelf over, heeft lang geduurd eer hij het liet zien, maar als zijn groei doorzet zal hij wel een verlenging afdwingen. En dan wel respect daarvoor, mede door hard werken. Ik vermoed dat ze voor El messaoudi toch een vervanger gaan zoeken, Irandust of vergelijkbaar. 

05-03-2021 om 01:49

Ben bang voor een zeperd tegen Ajax...maar goed dat mag je in deze omstandigheden van blessures niet opmerkelijk noemen.

Over El Harroui, Diemers,  Irandust of welke recent genoemde scorende aanvallende middenvelder die wellicht in aanmerking kwamen:  wat er zeker wel moet komen is rust in het selectiebeleid.  Je kan van die jonge en reserve spelers niet verwachten dat ze de ploeg steeds naar een krappe overwinning tillen... Het is wel corona tijd, maar nergens blijkt iets van een tijdelijke correctie gekomen  op de hoogte van transferwaardes  vanwege de moeizame (voetbal) corona-economie....vooral als het gaat om bovenmatige talenten. Die stijgen gerust 50% in een half jaar terwijl ze nog bij een kleine club spelen Zo hengelt Ajax naar een 15 jarige Zweedse jeugdspeler/supertalent  (Bardgji) waar ze wel 12 miljoen voor over hebben - en - die ze later voor een veelvoud hiervan denken te verkopen;

Terug naar FC Groningen,

Nog een wonder dat we met de Nationale ploeg altijd vooraan presteren op toernooien.  Maar om als FC G op clubniveau vast hoger op de ranglijst mee te draaien daarvoor is steeds een even goede vervanger van een vertrekkende speler nodig..en die komen hier niet spelen voor een habbekrats.

Daar past zeker  een compliment aan Gudde en Oldebarnink bij...en aan Buys en MJF natuurlijk....het begint met ambitie is een waarheid als een koe. 

Laten we daarom superblij zijn dat mensen als Van Hintum en Te Wierik een echt clubhart hebben en alles voor succes geven...Mooie video op RTVNoord van Van Hintum met vrouw en twee kleine dochters op het veld... Volgend jaar weer knallen voor publiek!   hoe "Trots" maar weer !  

Herman Badkuip05-03-2021 om 14:10

Wordt een beetje improviseren tegen Ajax zondagmiddag in de Johan Cruijff Arena...géén Strand Larsen, Matusiwa, Gudmundsson en waarschijnlijk Messaoudi. Maar Ajax heeft misschien ook een aantal spelers, die niet ongeschonden uit de bekerstrijd zijn gekomen....twijfels over Klaassen, Blind, Mazraoui, Brobbey. En volgende week donderdag de Europese wedstrijd tegen Young Boys....Ben benieuwd met welk tactisch plan Danny Buijs komt.....zou gaan voor een 4-4-2 met Abraham en Da Cruz in de voorste linie, Suslov, Lundqvist, van Kaam en Hankouri op het middenveld en achterin Dankerlui, te Wierik, Itakura en van Hintum. Niet alleen verdedigen, ook aanvallen als dat mogelijk is, want de aanval is nog altijd de beste verdediging. En de Ajacieden houden er niet van als de tegenstander druk zet op hun achterste linie.....

05-03-2021 om 19:01

wat mij van Heerenveen-Ajax opviel is dat SCH in de eerste helft compleet op balsnelheid en kaatsen van de mat werden gespeeld!   Snelheid op het middenveld en aanval  is daarom zeer gewenst...en daarom missen we vooral Gudmundsson. 

Da Cruz, Joosten,Lundqvist en Abraham ( een helft ) en misschien Dallinga ( een helft )i.pl v. Strand Larssen.  Suslov voor de assist.  Controlerend: Van Kaam, Dankerlui en Dammers

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!