Terug

Deel deze pagina:

Weinig mutaties bij FC aangaande formele opzeggingen voor 1 april

Door Redactie 6 reacties

Officieel voor 1 april moeten Betaald voetbal organisaties een beslissing te nemen of aflopende contracten van spelers al of niet worden verlengd. Dit om te voorkomen dat een overeenkomst automatisch een jaar langer doorloopt. Daarnaast bestaat er een mogelijkheid, dat club en speler elkaar na 1 april alsnog nog weten te vinden.

FC Groningen meldt op de clubsite dat het de optie heeft gelicht van doelman Jan de Boer (19). Deze is nu verlengd met een jaar. Reserve doelman Marco van Duin (33) verlaat de club. Verdediger Tapmahoe Sopacua (19) kreeg te horen dat de optie op zijn aflopende contract niet wordt gelicht.

Reacties:
BP05031-03-2020 om 12:24

Misschien wordt ik hier weggelachen om wat ik nu ga schrijven, maar zou een terugkeer van Hiariej misschien wat voor de FC zijn? 
Kind van de club, ervaren, multi-inzetbaar, transfervrij en ik denk dat hij akkoord gaat met een plek op de bank. 

Zal niet dé toegevoegde waarde zijn waardoor je de beker gaat winnen, maar kan zeker wel wat bijdragen lijkt mij

JPS01-04-2020 om 16:27

Idd als je het kon horen zou je me nu horen lachen  -  Wat was ik blij dat die weg was destijds

en kom op we willen toch verder met de fc - Hiariej pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

brummie31-03-2020 om 13:34

Hiareij lijkt me niet de nodige versterking. Hij  31 jaar, en ook geen vaste basispeler bij Emmen. Alhoewel hij multifunctioneel inzetbaar is, zou ik persoonlijk kiezen voor een speler met ervaring rond de 24-26 jaar die de jonkies wat kan aansturen.

Marco31-03-2020 om 22:27

Kies bij nieuwkomers voor kwaliteit. Er komt zoveel talent aan dat je die beter kunt laten spelen dan een matige ervaren speler van 31 jaar.

Er is vrijwel nog een hele nieuwe achterhoede nodig. Verder een scorende spelbepaler en scorende spits. Gaat al snel om ten minste 5 nieuwe basisspelers.

BP05001-04-2020 om 12:41

ik ben het met jullie eens, ik liet mij een beetje gaan toen ik dacht aan het team van Ron Jans. 

Op VI zag ik zojuist een overzicht met spelers die in principe transfervrij zijn in de zomer en hier staan veel spelers tussen die interessant kunnen zijn voor de FC. Ik ben benieuwd naar jullie mening

Necid

Marinus

Botteghin

Bednarek

Hoegh

Van Rhijn

Breukers

Drost (grapje)

Pröpper

Dos Santos

Thy

Bijen

Baheback

Lelieveld

 Röseler

Jay01-04-2020 om 13:33

Drost meteen halen! 
Heeft bij Zwolle laten zien een uitstekende speler met de juiste mentaliteit te zijn. 

A Matter of Honor01-04-2020 om 17:34

Ja, daarom zit hij al een tijd niet meer bij de selectie van Heracles Traint niet mee met het eerste en probeert op een pleintje bij hem in de buurt een beetje aan z'n conditie te doen.............. wat hem niet lukt natuurlijk!!!!

FCG-Forever01-04-2020 om 19:04

Een transfervrije Thy is altijd welkom 

appie happie01-04-2020 om 18:01

Heren jullie kunnen het wel over een spits hebben,we hebben eerst nodig personen die ern bal BIJ de spits kan brengen..want dat is het grootste probleem in mijn opinie..

 

Dat het voorstel is om "uit te spelen" vind ik ok...zomeravond voetbal...lekker weer  zorgt wellicht ook voor vollere tribunes...want zeg nou eerlijk in de vrieskou op een voetbal tribune zitten is ook niet echt lekker..

 

Ik ga dr voor...

Heiky01-04-2020 om 18:23

Iedereen heeft het over transfers etc, maar weet iemand of de FC genoeg 'vet op de botten' heeft om uberhaupt deze crisis te overleven? Stel, er wordt nog 3 maanden of langer niet gespeeld, is er dan voldoende financiele armslag om deze hele situatie te overleven?

A Matter of Honor01-04-2020 om 23:30

Even het commentaar van masker lezen  in de gezinsbode van vandaag. Het plan is er ongeveer 7 spelers bij te halen en wordt betaald uit de opbrengst van de verkoop van Memisevic en de spits die naar Frankrijk is vertrokken, Sierhuis o.i.d.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!