Terug

Deel deze pagina:

Fotoalbum, interviews en filmpjes FC Twente - FC Groningen

Door Redactie 14 reacties

Na de dramatiache wedstrijd in Enschede waarbij leek of beide ploegen nog in de winterslaap waren toch maar een fotoalbum van deze wedstrijd. Ook een paar filmpjes zijn hier te zien en interviews met Mike te Wierik, Daniel van Kaam en FC Twente trainer Gonzalo Garcia.

Reacties:
19-01-2020 om 15:39

Houd het in de toekomst s.v.p. kort en bondig. We zitten niet te wachten op allerlei weerspiegelingen en overdenksels in de ijle luchten der abstractie. Dit voegt op deze wijze niets toe. Bij voorbaat dank! 

MOD BM

 

19-01-2020 om 21:53

Dank moderator. 

19-01-2020 om 23:16

Jammer. Mag altijd graag de bespiegelingen van Andries lezen. Hoe ijl en abstract ze vaak ook zijn. Ben benieuwd welke huisregel hij daarmee precies heeft geschonden...

20-01-2020 om 07:27

Hehe eindelijk!! Bedankt 

Groen hart20-01-2020 om 12:22

Erg jammer. Vond het altijd wel humor.

20-01-2020 om 16:03

Jammer. Kon er altijd wel om lachen. 

21-01-2020 om 19:04

Heel erg bedankt!!! Beste blue monday ever.

appie happie19-01-2020 om 17:31

Dank  u..

Reactie verwijderd door redactie

Ronnie 19-01-2020 om 19:44

Fledderus; leg mij aub uit wat je gaat doen de komende maanden voordat ik mijn kaart ga verlengen.

De hele verdediging gaat weg. Ik leg uit

Zeefuik wordt verkocht, Te Wierik en Memisevic willen weg of zijn transfervrij, contract Warmendam verloopt en Itakra is gehuurd.

Blijft alleen van Hintum over en die is nu reserve.

Voorin: Sierhuis moet 2 miljoen kosten, te duur en te slecht, Assorro gehuurd en gaat terug, hrustic gaat toch hopenlijk wel weg? 

Niets over!

Halve elftal weg wat weinig in laatje gaat brengen.

Leg eens uit Mark Jan aub?

Ik zal het kort houden verder voordat ik ook in de boerenmacht censuur kom

20-01-2020 om 07:32

Ik begrijp het niet zo goed. Elke dag wordt er hier geklaagd over de spelers die op het veld staan. En dan gaat een half elftal weg, en kan er dus vers bloed komen, wordt er geklaagd dat een half elftal weg gaat. 

Als je zo ontevreden bent over de spelers en het spel, is het toch alleen maar goed dat een half elftal weggaat? 

Ik volg het niet zo fanatiek als een hoop van de anderen, maar volgens mij doet de jeugd het heel aardig. Dit jaar waren we jong, misschien volgend jaar nog jonger. Er zijn clubs in Nederland die spelers op jonge leeftijd laten debuteren en dan nooit meer uit het eerste verdwijnen, en daar aardig succesvol mee zijn. 

 

Kom je voor de jonkies wel naar het stadion? Ene week wellicht drama, maar dat vergeef je ze, want nog jong. Volgende week kan het ook prachtig zijn. 

 

20-01-2020 om 08:39

Frankism over de spelers waar het nu grotendeels over gaat is men juist wel tevreden (verdedigend blok). Dus dat is niet echt prettig als die allemaal weg gaan. Het vervelende is juist dat je straks waarschijnlijk de spelers overhoudt waar je niks aan hebt (Hrustic, Hankouri, Warmerdam misschien, Pohl, Schreck al heb ik daar nog niks van gezien, maar waarom speelt die niet?).

Cantona20-01-2020 om 12:09

Ik vindt dat ze naar de supporters en de sponsoren toe wel een beetje duidelijkheid mogen verschaffen en een duidelijke plan de campagne neerzetten.

De dragende krachten achterin gaan hoogst waarschijnlijk weg en de jonge garde is er nog niet klaar voor.

Het "afromen" is al enkele seizoenen geleden begonnen en ik heb m'n twijfels of ze in staat zijn om volgend seizoen met een eredivisie waardig elftal op de proppen te komen.

In een competitie waar voetballers steeds meer willen verdienen en  het voetbal steeds slechter wordt , twijfel ik steeds meer om mijn steeds duurder wordende seizoenskaart te verlengen.

Ik heb al jaren een seizoenskaart , zie de club kalm aan afglijden naar een bedenkelijk niveau en misschien wel naar de kloten gaan.

Mensen zoals Flederus en Gudde zijn volgens mij te licht en te onervaren om de club weer op een eredivisiewaardig  niveau te krijgen.

Zowel op het veld als bij de leiding ontbreekt het aan "iconen" welke de club nodig heeft om de binding met de supporters en de sponsoren weer te verbeteren. 

Zeg nou eerlijk, voor welke speler van FC Groningen ga je tegenwoordig naar een wedstrijd kijken?

 

 

 

20-01-2020 om 12:29

@ Cantona, ik kan erg genieten van Zeefuik en wellicht dat van Kaam ook nog uitgroeit tot iemand waarvoor je naar het stadion komt maar dan houdt het inderdaad wel op. Maar je hebt gelijk. mijn binding met de club wordt ook steeds zwakker. Als ze besluiten om door te gaan met buijs zie je mij volgend seizoen niet weer. Dat is 1 ding wat zeker is.

Ronnie 20-01-2020 om 13:48

Mensen, lees aub sportinstad.nl de collum van Wim Masker. Hij legt het haarfijn uit.

of ik daar uiteindelijk blij van wordt is vraag 2, maar Masker wchaar ik onder de kenners

20-01-2020 om 14:50

Wim Masker heeft gelijk dat Groningers vaak (onterecht) hoge verwachtingen hebben. Die heb ik soms ook. Maar er is een grens, die grens is bij echt overschreden na jarenlang afbraakvoetbal met toch ook nog wat leuke wedstrijden was het al weinig genieten. Maar sinds het afbraakvoetbal vrijwel zonder ook maar een fatsoenlijke wedstrijd onder Danny Buijs de nieuwe standaard is, is voor mij de maat vol. Onder Huistra toch niet de meest frivole coach wonnen we nog wel eens met 6-0 van Feyenoord. Dat zal je onder Buijs nooit gebeuren. Onder Faber, seizoen 2016-2017 win je 3 wedstrijden met 5 doelpunten voor en 2 met 4 doelpunten voor. Ja we liepen ook wel eens tegen een zeperd aan zoals tegen Feyenoord (0-5) maar wat hebben we nu? continu 0-0, 1-1, af en toe een keer een 1-0 of 2-0 winst maar net zo vaak een 1-0 of 2-0 verlies. Spectakel 0,0 en voetbal niet om aan te zien. Groningers morren inderdaad snel. Maar in dit geval vind ik het volkomen terecht.

20-01-2020 om 16:36

Mooi stukje. Dat wel. En er zit ook zeker een kern van waarheid in. Alleen ik weet niet of de situatie van vroeger ook toepasbaar is op de situatie van nu. Volgens mij is het voetbal wat Groningers willen zien helemaal niet zo ingewikkeld. Het begint met werklust. Mouwen opstropen en je tegenstander willen opvreten. Daar gaat het met de huidige generatie al mis. Met uitzondering van Zeefuik. Het is dan ook niet vreemd dat hij bijna elke wedstrijd gekozen wordt tot man of the match. Met zo'n instelling creeer je vaak al het 2de punt. spektakel. En dat is op dit moment wel heel erg karig. Als je dan ook nog een simpele aanvallende tactiek neemt met de juiste poppetjes in het veld stel je volgens mij al heel wat supporters tevreden.  Ik denk niet dat de huidige FC supporter de illusie heeft dat er, en spektakel geleverd gaat worden, en ook nog een mooi resultaat. als je dat wel hebt kun je beter naar Ajax verkassen. 

Ik zat zondag emmen te kijken.. Het niveau was echt niet beter dan bij de FC maar wel een stuk aantrekkelijker om te zien met kansen over en weer. Je kunt mij niet wijsmaken dat wij dat type voetbal niet met de Fc kunnen spelen. Het is maar net wat je instelling is. 

20-01-2020 om 14:08

Kunnen we Araujo niet van fc emmen kopen na dit seizoen? Vind dat persoonlijk een geweldige speler

20-01-2020 om 14:16

Ik noemde vorige week Owusu van De Graafschap als goede kandidaat opvolger/vervanger van Zeefuik en nu maakt Owusu bekend in de zomer over te stappen naar een Eredivisieclub ik hoop dat FC voor hem in de markt is vind namelijk een soortgelijk type als Deyo Zeefuik

20-01-2020 om 15:05

De beste spelers van een club als groningen zullen in de belangstelling. degene waar wij 'vanaf willen' zullen bij veel andere clubs ook niet in de belangstelling staan. 

Ik heb geen seizoenkaart (ook nooit gehad), woon niet in Groningen, en ben meer een op afstand supporter. 

 

Ik ben het wel eens met een eerdere opmerking, liever af en toe uithalen met 6-0 en dan ook af en toe tegen een zeperd aanlopen. Dat is in ieder geval soms leuk om naar te kijken. 

Rijen met 0-0 1-0 en 1-1 wordt niet niemand blij van, ook al eindig je dan wellicht hoger op de ranglijst. 

 

Ik denk altijd dat met de jeugd die uitschieters naar boven en naar beneden eerder gebeuren, maar misschien is dat wel een illusie...

 

In ieder geval moet de trainer zo langzamerhand door hebben dat afbraakvoetbal niet meer gepruimd wordt. Laat nou net Ajax op de rol staan voor komende week. Mooie wedstrijd om er vol in te vliegen. Wellicht krijgen je dan flink je op je kloten, maar wie weet wordt het wel een historische 5-5. 

20-01-2020 om 16:08

Als iedereen nu eens een mail naar de FC stuurt om het ongenoegen te uiten over het vertoonde spel en de verlenging met Buijs. Als ik zo om me heen hoor en lees zijn dat er behoorlijk wat. Misschien dat we zo een signaal kunnen afgeven bij de directie.  Mijn vriendengroep is in ieder geval al in de pen geklommen. Ik zou zeggen, zegt het voort! 

Cantona20-01-2020 om 19:02

Ik heb niet het idee dat de club zich daar wat van aantrekt.

De club ziet al jaren dat de supporters weg blijven en FC Groningen op de verkeerde wijze steeds groener wordt.

Nu de sponsoren ook weggaan raken ze toch wel in paniek.

Volgend seizoen zullen wederom minder seizoenkaarten worden verkocht en zolang er geen geld is of komt zal dit niet gaan veranderen.

 

Marco20-01-2020 om 18:59

Denk dat Groningen nog blij mag zijn dat er een trainer wil verlengen. Faber, Vd Looi en Maaskant zagen er geen heil meer in en vertrokken. 

Buijs heeft er niks op tegen dat de spelers leuk voetbal spelen. 

21-01-2020 om 07:50

Volgens mij heeft niemand er wat op tegen dat de spelers leuk voetbal spelen. Helaas is dat juist hetgene wat mist! 

20-01-2020 om 22:52


21-01-2020 om 12:55

Appie happie, fc bayern en allen , net als Appie kom ik al sinds 1967 bijna altijd naar de FC, maar nu is de maat vol, Gaan ze met de aller aller afbraaktrainer verder , ik sluit me aan bij de liefhebbers en verleng met pijn in mijn hart niet weer , misschien dat er dan eens schoon schip word gemaakt .

Zondag erop knallen en dan toch witte zakdoekjes voor Buys 

21-01-2020 om 18:46

Wat een onzin.... Ligt niet aan de trainer.. Zet v gaal ervoor en 't gaat net zo!! Teveel matige net niet spelers... Dit gaat al jaren aan. Types als kieftenbelt moeten er komen chery..... Die maken het verschil 

22-01-2020 om 11:18

Hoe verklaar jij dan dat een team als Emmen met een kwalitatief mindere selectie, thuis veel attractiever voetbal kan spelen dan de FC? Dat ligt toch aan de trainer?

22-01-2020 om 22:51

Dan moet Lukkien onze trainer worden... Dan ist opgelost volgens jou? 

 

 

 

 

23-01-2020 om 08:55

Geef gewoon eens antwoord op wat Waistjawel je vraagt Bikkel. Dat er geen enkele lijn in het aanvalsspel zit na anderhalf jaar, dat men maar wat doet bij dode spelmomenten, dat bepaalde falende spelers altijd opgesteld worden en andere na 1 mindere wedstrijd of zelfs zonder reden weer geslachtofferd worden ligt allemaal niet aan de trainer volgens jou? Dan ben ik heel benieuwd wat de taak van de trainer bij Groningen dan wel is. Shirtjes wassen? Koffie inschenken? Leg jij eens even haarfijn uit waarom het niet aan de trainer ligt. Want die makkelijke oneliners van je kan iedereen hier wel droppen.

appie happie23-01-2020 om 08:39

Zelfs amateurs krijgen een fatsoenlijke aanval tegen ajax,ik heb bij grunn de laatste tijd geen fatsoenlijk dreigende aanval gezien.

Heerenveen ook gisteravond  veel mooie kansen.

Er moet bij ons snel iets veranderen

.

 

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!