Oefenduel SC Stadspark - FC Groningen eindigt in 0-9

Door Redactie 3 reacties

Maar liefst 8 basisspelers ontbraken vanavond in de eerste groen-witte selectie. Trainer van de Looi had 7 spelers uit de Beloften toegevoegd. Na een kwartier kwam FC op voorsprong en liep tot de pauze uit naar een ruime 0-6. Michael de Leeuw nam de helft van de doelpunten op zijn rekening en noteerde de eerste hattrick. Hij wist 3 keer te scoren in een tijdsbestek van 5 minuten. Na de pauze (met 10 andere veldspelers) was Hoesen goed voor de tweede hattrick. De spits deed daar 10 minuten over. Zijn doelpunten bepaalden tevens de eindstand op 0-9. Over de afgelopen twee oefenwedstrijden is Hoesen topscoorder met 8 treffers. Aankomende zaterdag 11 juli oefent FC Groningen tegen FC Emmen in Veendam,  stadion de Langeleegte.