FVV-FC Groningen eindigt in 0-20

Door Redactie 2 reacties

Maar liefst 20 doelpunten vielen er vanmiddag in Foxhol te noteren. Vijfde klasser FVV viert dit jaar haar 85 jarig bestaan. Deze wedstrijd kwam mede tot stand dankzij de bemiddeling van Richairo Živkoviç die voor zijn FC periode bij FVV heeft gevoetbald en tevens de aftrap verrichtte. Bij rust stond het 0-8. Na de pauze bouwde Grunn de voorsprong uit naar 0-20. Topschutters tijdens dit oefenpotje waren Michael de Leeuw en Mimoun Mahi met elk vier treffers. Hilal Ben Moussa was drie keer trefzeker en Islamovic scoorde twee keer. Hiariej, Padt (penalty), Hoesen, Hrustic, Van der Velden, Antonia en Kieftenbeld waren de overige doelpuntenmakers.

Sankoh
RTV Noord schrijft over Gibril Sankoh dat hij de meest opvallende speler was. Hij traint al een aantal maanden mee met de hoofdmacht en mocht de eerste helft meespelen. Sankoh vertelde na afloop dat hij en de FC nog niet in gesprek zijn over een contract. De verdediger staat hier zeker voor open en is in afwachting op hetgeen de club gaat doen.

Živkoviç
Richairo Živkoviç wil verder niet ingaan op de (hardnekkige) berichtgeving dat hij op huurbasis het aankomend seizoen voor FC Groningen gaat voetballen.

Opstelling FC Groningen 1e helft: Padt; Bijl, Sankoh, Lindgren en Burnet; Hiariej, Bacuna en Rusnák; Hrustic, Hoesen en Mahi

Opstelling FC Groningen 2e helft: Van der Lei; Kappelhof, Botteghin, Van der Laan en Van Nieff; Kieftenbeld, De Leeuw en Ben Moussa; Antonia, Islamovic en Van der Velden

Op zondagmiddag 28 juni begint de eerste training van het seizoen 2015/2016 in Haren.