FC Groningen Onder -23 verliest in en tegen koploper Spakenburg

Door Redactie 6 reacties

De wedstrijd tussen Spakenburg en Jong Groningen is vanmiddag geëindigd in een 2-1 nederlaag. Twee strafschoppen tegen, werd de ploeg van Alfons Arts uiteindelijk fataal. Tim Riksman bracht Jong FC na een kwartier wedstrijd op een terechte 0-1 voorsprong. Een minuut of tien na de openingstreffer ging de bal op de stip. Er was hands (ging de hand naar de bal of de bal naar de hand?) geconstateerd... Tol bracht de partijen op gelijke hoogte, 1-1. Op slag van rust was er een kans voor Gerald Postma, hij kopte voorlangs. Na de pauze voor de doorgebroken Uriel Antuna die kansrijk naast schoot. Diep in de tweede helft mocht Tol weer aanleggen voor een penalty, (nadat een Spakenburger licht in aanraking wasgekomen met doelman Kevin Begois in het strafschopgebied) die het cadeautje wederom dankbaar wist te verzilveren.

Jong FC had bij winst op een gedeelde vierde plek gestaan maar moet voorlopig genoegen nemen met de zevende plaats. Volgende week wacht thuis Odin '59.

Opstelling FC Groningen Onder -23: Begois; Riksman, Ploem, Kramer, Absalem, Reis, Postma, Hrustic, Van Nieff, Antuna, Freriks.