Beloften met 1-4 langs Brabant United

Door Redactie 1 reactie

Jong FC won vanavond met 4-1 bij hekkensluiter Brabant United, de beloften combi van FC Den Bosch/RKC Waalwijk. Beide teams eindigden voor de pauze reeds met 10 spelers. Juninho Bacuna zag op slag van rust zijn tweede gele kaart (mekkeren). Qua scoreverloop kwam Jong FC binnen 10 minuten op voorsprong door een eigen doelpunt van de Brabanders. Nog geen 3 minuten later was de stand in evenwicht. Een corner voor de thuisploeg werd ingekopt door de vrijstaande Thomassen. Halverwege het eerste bedrijf zette Jasper de gasten opnieuw op voorsprong, de assist kwam van Idrissi. Een minuut of tien na de pauze scoorde Idrissi op aangeven van Bos de 1-3. In de slotfase was het wederom Idrissi die de eindstand naar 1-4 bracht. De groen-witte Beloften zijn opgeklommen naar de derde plek op de ranglijst. Op maandag 7 december speelt jong FC op Corpus de laatste wedstrijd van 2015.

Opstelling Jong FC Groningen: Van der Lei, Bijl, Payne, Veendorp, Baas, Bacuna (45. 2x geel), Hrustic (67.Amakodo), Bos (75.de Vos),Oldenburger (85.J.de Leeuw), Jasper, Idrissi