Beloften FC Groningen maken gehakt van Jong FC Dordrecht(8-0)

Door Lukas van der Wal 0 reacties

Vanavond hebben de mannen van aftredend beloftentrainer Goedkoop met speels gemak gewonnen van de Schapenkoppen uit Dordrecht. Bij rust stond het al 4-0 voor de groenwitte formatie! Het veldspel van de thuisploeg was bij vlagen wervelend, echter was de tegenstand vrij matig. Voor de beloften is de competitie nu afgelopen.

Binnen vijf minuten werd keeper Thom Jonkerman voor het eerst gepasseerd, het was Kasper Oldenburger die de score opende. Het was lang wachten voordat er weer werd gescoord op Corponello. Na kansen van Bacuna en Boutzamar, scoorde eerstgenoemde de 2-0 in de 31e minuut. Na dit doelpunt ging het snel, binnen vijf minuten werd de ruststand bereikt. Eerst was het Ben Moussa die doel trof en even later was het Jafar Arias die de keeper kansloos liet.

Na rust ging de FC vrolijk verder met scoren. In de 50e minuut scoorde Boutzamar de 5-0. Na een uur spelen werd het halve dozijn volgeschoten. Aanvaller Jafar Arias maakte zijn tweede treffer(6-0) van de avond en het kruit was bij groenwit nog niet geschoten. In de 75e minuut konden de gasten weer het leer uit het halen. Middenvelder Hilal ben Moussa, die zijn laatste wedstrijd speelde voor de FC, maakte zijn tweede treffer(7-0) van de avond. De thuisploeg vond het na deze treffer wel welletjes en schakelde een versnelling terug. De wedstrijd kabbelde naar zijn eind en daar was dan toch nog een goal voor het sluiten van de markt! Juninho Bacuna maakt net als Ben Moussa en Arias zijn tweede treffer van de avond(8-0).

De beloften wonnen dus afgetekend en hadden zelfs tien keer kunnen scoren. De gasten hadden dit niet verwacht en happen nu nog naar adem. De groenwitte formatie sluit op deze manier goed af en Casper Goedkoop kan in stijl de FC verlaten. De trainer wordt opgevolgd door Alfons Arts