Terug

Deel deze pagina:

*Gerucht* FC heeft bod uitgebracht op centrumspits Washington Cordozo

Door Peter van der Wal 19 reacties

Volgens de website ecuavisa.com heeft FC Groningen een bod van iets minder dan een half miljoen euro uitgebracht op centrumspits Washinton Corozo (18) van CSD Independiente del Valle uit Ecuador.

Washington Cordozo (rechts, nummer 7) Foto: AFP

FCG Radio on Twitter

Het bod van FC Groningen op Washington Corozo zou door de club afgewezen zijn.

 

Als impressie van deze jong spits kun je de volgende flitsen bekijken waarin hij als spits van Jong Ecuador speelt.

Doelpunt Washington Corozo 1

Doelpunt Washington Corozo 2

Reacties:
29-05-2017 om 04:02

Bod is afgeslagen denk niet dat FCG met een hoger bod komt voor deze 18 jarig talent

29-05-2017 om 09:48

Valt van hier NIKS over te zeggen.  Maar we hebben gezien hoe het met "de oren" ging... gek gemaakt met miljoenenvraagprijs en naar Portugal gegaan en daar reserve, weer terugkeer naar Latijns Amerika... enz.

Vind het een goed teken dat men bij FC G weer eens "groot" denkt voor die ene spits positie...

wanneer is de persconferentie?  

marcelfcg29-05-2017 om 10:23

Independiente is natuurlijk een grote club. Hier een talent losweken voor €500.000 lijkt een beetje een utopie. Maar indien de FC weer aan het vissen is in deze vijver kan het wel eens heel verrassend worden. Hoop doet leven.

29-05-2017 om 21:23

De Indepediente die jij bedoelt Marcel, komt uit Argentinië. Deze Independiente komt uit Equador en is niet zo grrot hoor.Ze hebben een eigen stadion met plek voor 7.233 toeschouwers (Estadio Municipal General Rumiñahui) in Sangolqui, voor internationale tournooien spelen ze in Estadio Olimpico Atahualpa in Quito, de hoodstad, en daar is plek voor 38.500 toeschouwers. Overigens trainen ze thuis op kunstgras, kan misschien een voordeel zijn voor W.Corozo om in Nederland te gaan ballen.

29-05-2017 om 10:27

Ja.PC vilgende week woensdag ,Mahi verkocht voor 5 milj aan Fulham en Cordozo,Dumfies,Gustafson&zwarthoed binnen gehengelt voor toaal 2.5 milj

Iedereen blij!! Zelfs de penningmeester.

ronald197629-05-2017 om 11:04

Hoezo gustavson  zoals feyenoord zelf zegt mentaal slecht aangelegt ik zal daarom gustavson nooit nemen

GerdaS29-05-2017 om 11:34

Grot van nec  in de belangstelling  van de fc  bron de gelderlander 

appie happie29-05-2017 om 12:06

Ja die wil daar nu wel weg, ik vind het oké, mag van mij komen. 

29-05-2017 om 12:22

Haal Dumic en Kardioglu ook op bij NEC

29-05-2017 om 12:28

bij mij gaat bij 30+ graden alles in de bovenkamer een beetje langzamer... maar er is idd een "hete zomer" aangekondigd door de beleidsmakers bij de FC G.  Hoop toch niet dat het een eenmalige pr campagne is vanwege de seizoenkaartenverkoop...eerst Mahi maar weg, dan hebben we dat (geld)  "zeker"

marcelfcg29-05-2017 om 16:25

Zelfde type als Sorloth. Talentvol maar niet veelscorend.

29-05-2017 om 12:27

Wat zou een Grot hier bij de FC moeten? Is jong Ok maar zo geweldig vind ik hem niet.

Goede verdediger halen, verdedigende middenvelder, aanvallende middenvelder en iemand die goals kan maken.
Garcia (aanvallende middenvelder, huurkoop)en Ayepong (aanvaller, huurkoop) van Manchester City halen, Kyle Ebecilio (Transfervrij) als verdedigende middenvelder (die kan het voetbal toch niet verleerd zijn?) en dan nog een goede centrumverdediger, die is vast wel in Scandinavië voor handen.

Hoef je volgens mij niet eens gigantisch veel uit te geven.

Nou schiet maar op bovenstaande.

 

 

 

29-05-2017 om 12:31

Engelsen doen het bij FC groningen nooit zo goed...maar we wachten af !

29-05-2017 om 15:45

@Kees,

Rob Mc.Donald, Paul Mason, Steve Goble en Gary Brooke waren in hun tijd bij Fc-Groningen toch wel aardige voetballers.

marcelfcg29-05-2017 om 16:29

Ok dan, zoek dekking alex.

Grot mee eens. die beide jongens van Manchester blijven ongetwijfeld bij NAC of naar een grotere competitie. Ebecilio zeker niet aan beginnen, veel te grote gok en geld om te gokken is er niet. 

29-05-2017 om 21:11

ja, Rob Roy, maar dan heb je het over de tijd van Renze de Vries... Ooit heeft Barry Hughes er nog eens rondgelopen, maar die blonk vooral uit in carnavalskrakers... <FFoéttbòlllh...> (haha) Ne ik denk aan de afgelopen 8 jaar, toen werd het verschil tussen de ED salariëring en de PL wel erg groot.  Juist leuke spelers als Rusnak en Adorján vielen tussen beide landen in: zeg maar in de Noordzee.  Enige hoopgevende aan het gerucht is, dat er weer eens naar een buitenlander wordt gekeken, en ...zeg nou zelf: je kan niet zonder.  Over onze Noorse vriend Sorloth ben ik nog niet overtuigd. Snelheid en afronding voorin is alles in het moderne voetbal...maar hij is ook niet slechter geworden bij FC Groningen, het afgelopen sieizoen. . 

29-05-2017 om 12:41

Ik vind het mooi altijd de verschillende smaken te lezen kwa spelers bij supporters. Wat ik hierboven lees bij Alex gaat mij echt wat tever spelers huren van city terwijl die een samenwerking hebben met nac en Twente niet op papier dus gaat nooit werken, ebecilio is nooit een meerwaarde voor grunn. Gustafson zou kunnen opleven bij grunn maar dat zou dan ook huur worden denk ik , heb zelf liever spelers die echt van ons zijn. De naam hierboven klinkt exotisch en verrassend maar die geruchten komen elk jaar voorbij , we hebben meer negatieve ervaringen de laatste jaren met zuid Amerikanen dan goeie(magnasco , Jones, mindere mate texeira)  Als Dessers niet haalbaar lijkt denk ik dat Grot een goed alternatief is jong groot sterk snel en atletisch, ook kadioglu lijkt mij een goed plan net als dumic natuurlijk. Leg 2 miljoen neer voor die 3 en NEC is blij , maar vast ondenkbaar. Van de streek waarschijnlijk ook naar Utrecht net als Dessers die kiezen natuurlijk eerder voor Utrecht dan grunn momenteel.

29-05-2017 om 13:20

Rusnak kwam ook van Manchester City. Ayepong en Garcia lijken me echt bruikbare spelers. Maar via huurkoop, eerst 1 seizoen huren en als t niet bevalt weer terugsturen, bevalt t wel dan eerste recht van koop tegen aannemelijk koopsom.
En Ebecilio zou echt als optie bekeken moeten worden. Arsenal zag zijn talent, maar hij moet goed gebruikt gaan worden.
En die jongen zal toch echt wel beseffen dat t nu of nooit voor hem is. Bij Twente deed hij het t eerste jaar BEREGOED.
Daarna werd hij niet goed gebruikt vond ie en gooide kop erin. Maar als dat nu zou gebeuren dan kan ie zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangen en dat voor iemand van zijn leeftijd.

29-05-2017 om 12:42

Oja en zwarthoed ook lachwekkend naar mijn mening als 2e keeper mag ik hopen natuurlijk.? 

29-05-2017 om 12:48

Dat lijkt me duidelijk Achmed no 1 voor mij nog altijd vd Leer

Johan29-05-2017 om 13:20

Zwarthoed begrijp ik ook niks van. Die heb je dan echt niet zien keepen volgens mij. Vd rest zie ik het wel. 

campesino29-05-2017 om 13:27

na flapoor een nieuwe soap?

verder is froningen als ik het goed begrepen heb op zoek naar een rechtsback (en geen cv) een verdedigende middenvelder (en geen 10) en een snelle vleugelaanvaller die ook in een 2 spitsensysteem kan spelen.

centrumaanvallers , aanvallende middenvelders en cetrumverdedigers komen pas in beeld als er spelers vertekken, dus veel genomede spelers hier zullen zeker niet komen

30-05-2017 om 01:01

mijn inschjatting was ( al een maand geleden )dat Padt het eerste vertrekt... maar dat G voor Mahi  de poot stijf houdt, alsof ie in het gips zit: die gaat dus pas aan het einde van de transferperiode...zeg maar eind juli.  En de rest...ach het maakt niet zoveel uit, maar gezien de salarishuishouding zal er  "minder-meer"  gelden:  minder spelers  in aantal en meer in potentie.

 

Kan jij nog leven met de uitgebnreide uitleg van Faber- interview met Baas,  over het afgelopen seizoen... Campesino ? 

29-05-2017 om 13:29

Namen die voorbij schieten als zwaluwen op een zomeravond (poëtish hé). Allemaal namen die er eigenlijk niet toe doen. Wie had ooit gehoord van Washington Cordzozo, ik niet. Dan blijkt maar weer dat de scouting toch nog ergens bezig is, waar wij als supporters in de vertste verte geen weet van hebben. Namen als Gustavson, Carcia, Ayepong, allemaal leuk maar om deze spelers te halen of te huren moet er eerst een vermogende Chinees of Rus bij Nijland op bezoek zijn geweest met een flinke "tiet" poen. Een Grot van NEC, na ja, zou kunnen, liever heb ik dan een Boere of Dessers, die kunnen ook wel een doelpuntje maken. Maar net zoals Kees het oppert, eerst Mahi maar voor een fiks bedrag naar Albion sturen en dan kunnen we wel verder kijken. Er is nog tijd genoeg, ofschoon de hete zomer al is aangebroken.

29-05-2017 om 15:00

Rusnak lukte eerst Cambuurdus waarom zou de FC niet kunnen gaan voor Ayepong en Garcia?

29-05-2017 om 13:31

Blijft sraan dat we een reserve keeper nodig hebben en het is niet lachwekkend om zwarhoed als 2e keep te hebben buitendat padt is nog niet verkocht!

Robba29-05-2017 om 17:15

Altijd weer een interessante periode.. het samenstellen van het elftal voor volgend jaar. Wat mij betreft staat een creatieve "10" centraal, alleen Faber heeft het voor het zeggen.

Aangezien ik Faber de woorden "snel" en "kijken naar potentieel" heb horen zeggen, zou dat eventueel toegepast kunnen worden op Cordozo. Of die gaat komen.. we gaan het zien ;)

Trouwens, dat Indepeniente heeft wel een heeeel leuk elftal qua spelers

Nogutsnoglory129-05-2017 om 17:18

Grot scoort niet veel maar is een groot talent . Zeer balvast en sterk . Als je die door de degradatie van NEC tegen niet te hoge kosten kunt halen zou ik het zeker doen. Kan Hansie Hansie zeker over 2 jaar een paar centen op verdienen. Als Reijnen vertrekt ( naar Zwolle? ) dan zou ik ook zeker Dumic halen. Van Leer van Roda schijnt naar Hoerenveen te gaan. Jammer die is veel beter als hun huidige ballenvanger. Als Padt zou vertrekken vind ik van Leer en Hahn de beste alternatieven. 

Ronnie 29-05-2017 om 18:50

Ik vermoed een aktie van hans nijland....

De verkoop van seizoenkaarten gaat slecht. Een Renze de Vriesje erin en hopen dat iedereen in de exotische belofte trapt en een seizoenkaart koopt?

is die desserts van nac al gekocht door utrecht? Anders moeten we die maar nemen. Die spits van Sparta sprak mij ook aan, lekker agressief voor de goal net als de Leeuw. Kan prima naast mahi en Linssen.

29-05-2017 om 21:17

naast Mahi ?  op het strand in Hoek van Holland zal je bedoelen !... Mahi is deze zomer voor 100% zeker weg, zoals mijn moeder ooit dreigde in een tijd van crisis......heel  lang geleden

Ronnie 29-05-2017 om 22:31

Ik denk dat ze in het buitenland onze "toppers" qua nivo wel hebben gezien in de wedstrijd tussen Ajax en manchester. Een wereldbond op mahi moet ik nog zien kees. Maar goed we shall see.

31-05-2017 om 10:11

Wanneer een klant dankbaar is. Lees haar getuigenis .....

Am Shole Kakhaz, ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn echtgenoot van mijn leven terug heb gekregen, ik wil de mensen in de wereld vertellen dat er een echte spellaster is en krachtig en echt is. Zijn naam is Dr. Akobe Okakagbe spellaster, hij heeft me onlangs geholpen mijn relatie met mijn echtgenoot te herenigen die mij dumpte. Toen ik contact had opgenomen met Dr.Akobe Okakagbe, schoot hij een liefdesspell voor mij en mijn man die zei dat hij niets meer te maken heeft met mij Belde me en begon me te bedelen. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan dr. Akobe Okakagbe ook allerlei soorten hulp bieden zoals het herenigen van huwelijk en relatie, genezing van alle soorten ziekten, hofzaken, zwangerschapspellen, wij zijn Nu heel erg blij met onszelf. Akobe Okakagbe maakt hem in staat om te beseffen hoeveel we van elkaar houden en nodig hebben. Deze man is echt en voor goed. Hij kan u ook helpen om uw gebroken relatie te repareren. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Hij wilde plotseling naar de huwelijksbegeleiding gaan en we doen heel erg, in ons liefdesleven. Contact: (akobemagicspell@gmail.com) of +2348054662252 of +2348142307304

31-05-2017 om 11:55

Geachte redactie, kan die onzin van bovenstaande Shole Kakhaz even verwijderd worden.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!