Terug

Deel deze pagina:

Oud-speler Evgeniy Levchenko reikt Johan Cruijff Schaal uit bij winst FC Groningen

Door Peter van der Wal 1 reactie

Vanavond meldde directeur Hans Nijland via Twitter dat een oude bekende de Johan Cruijff Schaal zal uitreiken als FC Groningen zondagavond PSV weet te verslaan. Oud-speler Evgeniy Levchenko zal de honneurs waarnemen. Dankzij FCGStats.nl kunnen we je melden dat de sympathieke Oekraïner 90 eredivisie-, 14 nacompetitie-, 10 bekerduels en 4 wedstrijden op Europees niveau heeft gespeeld voor de Trots van het Noorden. Levchenko reageerde vereerd met deze tweet. Het is aan de huidige selectie om hem zondag de ArenA niet onverrichter zake te laten verlaten.

Foto - Apfu.org.ua

Reacties:
31-07-2015 om 21:27

begint toch te kriebelen...na die beker...nog een keer de beste???

Ik ben heel benieuwd met wat voor tactiek E van de Looi de spelers van Groningen de Mokumse wei instuurt...gaat ie net als Zwolle "open spelen- en maar zien waar het schip strandt//"" of wordt het een wedstrijd met twee gezichten: eerst op voorsprong komen en dan verdedigend wisselen?? Misschien dat De Leeuw nog een afscheidscadeautje aan de FC kan leveren.  Die Europese groepsfase komt natuurlijk niet alleen voor Groningen wat voortijdig _ ze zijn nl nog in een meerjarige opblouw - ...ook voor de spelers aan het eind van hun contractperiode, is het persoonlijke belang bij die grotere competitie/club...begrijpelijk.

Vandaar dat ik met plezier nog eens Levchenko in beeld zou willen zien. De man profileerde behalve als cultheld in Groningen,zich ook in praatprogramma's over de Oekraïne, maar ik zou hem als ambassadeur van FC groningen ook graag vaker zien... Met Nevland natuurlijk als commisaris....die verkoopt nu Mercedessen, dus dan weet ie genoeg van geld.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!